6.9.2012

Koskaan en oo mitään ostanut!

Pyh! Nyt on tullu käytettyä rahaa kyllä aika huolella, mutta mun mielestä varsin järkeviin juttuihin! Ja vähän on kans tehty ite, vanhasta uutta ja paljon kivempaa :) Nyt kun ei oo mitään tapahtunut häärintamalla, voisin vähän esitellä näitä uutuuksia ja "uutuuksia". Hääaiheisia postauksia luvassa kyllä myös, älkää huoliko!


Tässä siis meidän tietokonepöytänä toimiva Lundia-hyllykkö, joka hiottiin ja lakattiin valkosella kalustelakalla :) Kyllä siinä oli puuhaa, muutama päivä vierähti ku hiottiin (hiomakoneella kyllä) ja laitettiin kolme kerrosta lakkaa. Tykkään kyllä kovasti lopputuloksesta, en oo oikein ikinä tykänny noista männyn värisistä Lundioista, ei oo jotenkin oikein sopinut muuhun sisustukseen. Hitsin hyviä hyllyjähän nää on, enkä millään haluais ostaa tilalle jotain ikean settejä. Nyt kun sais vielä aikaseks tehä nuo kolme muuta pätkää... "Innolla odotan". Hyllyllä komeilee myös yks niistä mun tilaamista paperilyhdyistä, on ihan täydellisiä ja pistän tässä lähipäivinä tilaukseen myös isompia ivoryn värisiä. 

SITTEN. Suurin ostos nyt viimeaikoina oli uus tietokone. Pistettiin tilaukseen miehekkeen kanssa Apple storesta, saatiin hyvät alet ku tilattiin lyyran kautta. Tätä on pohdittu pitkään ja hartaasti, molempien läppärit alko vetelemään viimesiä ni pakkohan se oli tehdä. Perjantaina iltapäivällä tehtiin tilaus, eilen UPS-mies toi sen ovelle :)


Kyseessä siis Applen MacBook Pro 13" näytöllä. Aivan mahtava vehje! Kummallakaan meistä ei oo aikasemmin ollu macia, joten pelotti vähän et kuinka hankalaa on opetella käyttämään windowsien jälkeen. Olihan se alussa vähän semmosta pööpöilyä, mutta nopeesti tän kyllä oppi. Ja onhan tää silleen kyllä aika pirun hyvän näkönen - tällä seikallahan ei ollut mitään merkitystä, kun mietittiin, millanen kone hankintaan.. Juuei.. 

Kosmetiikkapuolen ostoksia tein myös tässä yks kaunis päivä, kun kaipasin epätoivosesti uutta naamarasvaa. En tiiä miten oon onnistunu, mutta kun toinen rasva oli loppunut, olin tietty kadottanu toisen. Stockalta tarttu mukaan Lumenen Vitamin C+ Heleyttävä 24h kevytvoide sekä kehuttu Vitamin C+ Heleyttävä BB-voide sävyssä 01 light. Molempia oon käyttänyt nyt pari päivää ja oon kyllä tykänny kovasti! BB-voide on just oikeaa sävyä ja tasottaa ihoa todella kivasti. Oma iho on kuitenkin sen verran hyvässä kunnossa, ettei se kaipaa juuri muuta kun pikkusen vaan tasottelua :)


Tässäpä nyt nää tärkeimmät, käytiin kyllä kans ikeassa hakemassa uudet verhot olkkariin ja makkariin. Ehkäpä yritän tehdä tässä joskus taas jotain hääaiheisia ostoksia, esim kenkiä vois käydä kurkkaamassa... :) Hauskaa torstain jatkoa kaikille, mulla tiedossa tänään siivouspäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti