13.9.2012

First look

Kaverini oli linkannut Facebookissa TÄMÄN, kyseessä siis kuvakooste hetkistä, jolloin hääpari näkee toisensa ensimmäistä kertaa hääpäivänään.

Aivan ihana idea.


Tämän olen nähnyt useammallakin sivustolla ja tää on oikeesti jotain niin liikkuttavaa! Mä haluan myös tämmösiä kuvia sitten 17.8.2013 <3 

Surullista sinänsä, mutta heti ekana tuli mieleen, että pitääkin tässä alkaa sitten kovasti treenaamaan että näyttäs niin hyvältä, että mies vois vuodattaa muutaman kyyneleen kun näkee mut häätällingissä. Koskakohan opin, että kyllä se musta tykkää just tämmösenä kun olen?

Mutta siis juu asiaan, aivan ehdoton juttu nää first look -kuvat. Valokuvaajasta on ollut puhetta veljen kanssa, hänellä kun on paljon alaa osaavia kavereita. Asia ei vaan oo edennyt oikein minnekkään, kyselen veljeltäni vähän väliä asiasta, mutta ei se osaa oikein mitään sanoa. Vähän iskee paniikki, että jos se heppu kenestä on puhetta ollut, ei pääse/halua pestiä, tulee hirmu kiire hankkia joku muu kuvaaja. Nekin kun taidetaan varata tosi aikasin :S Ja tietty se rahapuolikin hirvittää, veljen kautta kun sais huomattavasti halvemmalla hyvän kuvaajan - ja tietysti jos pitää muualta kuvaaja hankkia, tiedän, että hyvästä pitää maksaa. Ja minähän haluan hyvän. 

Pitikin mennä tutkimaan nuita valokuvaajien sivuja, itkuhan tässä melkeen pääsi kun katseli niitä kaikkia ihania kuvia. Millähän sitä sais venytettyä budjettia, että sais kustannettua n 1500e valokuvaajan..? Ja ei, tämä nyt ei ole sellaista "hyi saakeli et kuvaajat pyytää kohtuuttoman paljon rahaa!" ;)

1 kommentti:

  1. First look -kuvat on ihania, joten ihan huippua jos toteutatte sen teidän hääpäivänä. Tuohonkin on aika monta erilaista toteuttaa tuo, joten kiva nähdä sitten aikanaan minkälaisia teidän First Lookista tuli :)

    VastaaPoista