26.9.2012

Diamonds are a girl's best friend

Tehtiin tänään kauan suunniteltu reissu Malmin korupajaan katselemaan mulle vihkisormusta. Oli vähän pettymys. Varmasti heillä on hyvä valikoima jne, mutta omalle kohdalle sattui tosi nihkeä myyjä. Ei sanonut mitään, ei ehdotellut mitään. Ei kommentoinut mitään millään tavalla. Itelle tuli tosi ei-toivottu olo, kattelin vaan kiireellä sormuksia ja oli koko ajan sellanen anteekspyytelevä fiilis. Aika vikkelästi kyllä lähdettiin pois, jäi tosi hölmö olo siitä reissusta.

Päätettiin kuitenkin tulevan miehekkeen kanssa kävästä ytimessä Mikonkullassa, josta mies on mun kihlasormuksenkin ostanut ja jossa kävin kesällä sovittelemassa sormuksia. Mies kertoi jo aikoinaan, että hän sai sieltä ihan mielettömän hyvää palvelua ja itelle jäi sama mieleen kesältä. Ja kyllä, siellä on aivan ihana palvelu! Pyysin ensimmäisenä kesältä mieleen jääneen Tillanderin rivisormuksen sovitettavaksi, mutta joku siinä ei nyt sittenkään iskenyt ihan halutulla tavalla. Myyjä kaivoi nopeasti muita vastaavia esiin ja antoi yhden sovitettavaksi. Se oli TÄYDELLINEN. Katseltiin, soviteltiin ja ihasteltiin timanttisormuksia muutama kappale, mutta se ensimmäinen myyjän ehdottama oli just se, mitä oon ettinyt. Tillanderin sormus sekin.

Ja niinhän siinä kävi, etten sieltä liikkeestä tyhjin käsin lähtenyt! Sormus on tosiaan justiinsa sitä, mitä oon ettinytkin. Siis JUST eikä melkein. Mies vielä lupas, että saan joskus vielä toisen samanlaisen (vaikka sitten joku hääpäivälahja tms), että saan sellaset kihlan molemmin puolin ;) Mutta hyvin tuo vihki menee kaksistaankin tän kihlan kanssa :D Miten maltan oottaa tän vähän alta vuoden...!?


Ja koska oon ihan hätähousu, en malta olla näyttämättä kuvaa tästä kombosta. Alempi on kihla, ylempi tueva vihki :) Yhdeksän timanttia, 18k valkokultaa. Timantit samanlaisia, kuin tuossa kihlassa. Ja kihla on tosiaan kans 18k valkokultaa. Ja budjetissa pysyttiin! Jäi jopa muutaman kympin alle sen rajan (jonka olin kyllä tarvittaessa valmis ylittämään) :)

Aivan mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti