9.9.2012

Brunssisunnuntai

Kävästiin tänään tulevan miehekkeen kanssa elämämme tokalla brunssilla. Eka kerta koettiin, kun juhlittiin kavereiden kanssa mun synttäreitä. Silloin suunnattiin Fazerille, joka oli kyllä aika mahtava - miinukset vaan siitä, ettei ollut lämpimiä sapuskoita tarjolla (mä niiiin rakastan pekonia...) :D Tänään käytiin Kiilassa, joka osoittautu myös sen melkein 20e/nenä arvoseks! 

Yritin eilen illalla tehdä pöytävarausta täks päiväks Dylaniin, mutta se oli varattu täyteen. Myöhään eilen illalla laitoin mailia Kiilaan, että josko vielä onnistuis pöytävaraus heti klo 11:00. Ne ei (yllättäen) vielä sillon illalla vastanneet mitään, mutta ei tullut mitään infoa myöskään aamulla/aamupäivällä. Homma ei onneks kaatunut siihen, että en tehny pöytävarausta etukäteen (vaikkakin suosittelen lämpimästi sen varauksen tekemistä). Oltiin muutama minuutti ennen paikan aukeemista siinä ovilla muutaman muun ihmisen kanssa oottelemassa. Tiskillä selvis, että se pöytävaraus ei tosiaan ollu tullu läpi, mutta onneks siellä oli muutamia pöytiä niille joilla ei ollu varausta. Oli kyllä ihan mahtavaa, että lähettiin niin ajoissa liikenteeseen, muuten ois voinu käydä niin ikävästi ettei tilaa ois ollu kun saavutaan paikalle!

Ruoka oli tosi herkullista ja siellä oli myös sitä ihanaa ja paksuunnuttavaa pekonia ;) Ei voinu kyllä valittaa mistään sapuskasta. Jälkkäripöytäkin oli mainio, vaikka siinä vaiheessa alkokin olee jo kohtalaisen etova olo.. :D Miinusta on kyllä pakko antaa mehukannuista. Aivan helkkarin painavia ja kahvattomia, mä en oikeesti uskaltanu nostaa mokomaa yhellä kädellä ja välillä oli vaikee saada laskettua lautanen siks aikaa alas et saa juoman kaadettua :P Mut pientähän tuo. Namia oli! Kuvia tajusin ottaa vasta siinä vaiheessa, kun syömistahti oli hidastunu jälkkäreiden kohalla ;)
Tän alimmaisen kuvan otin ihan vaan siks et siinä näkyy vähän tollasta baarijakkaraa jollasilla istuttiin. Tuo reikänen juttu joo. Oli tosi mukava, mut oli aika karua mättää pekonia ja kakkua naamariin ja tajuta  kuinka kivasti hanuri pursuaa noista rei'istä ulos... :D Toivottavasti se karmiva näky ei paistanu kaikille / kukaan ei tajunnu kattoa... Joo, mites se häitä varten laihduttaminen?

Matkalla brunssille oli jo vähän kurja olo ja paheni vaan koko ajan, aivastutti jatkuvasti ja paleli jne. Nyt oonki sit kotona haalari päällä ja viltin alla värjöttelemässä, migreenilääke napattu yli tunti sitten mut ei mitään vaikutusta mokomalla :/ Ei kai tässä auta ku lepäillä ja koittaa ehkä ottaa pienet unet jossakin välissä. Nyt kuitenkin teetä ja mun yhtä lempparisarjaa telkkarista, Scrubsia nimittäin! Hauskaa sunnuntaita kaikille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti