8.10.2012

Laihtuu laihtuu!

No ei vittu välttämättä laihdu.

Oikeesti hävettää vaan, kun tää menee aina tämmöseks. Siis tää laihduttaminen. Ja tämmösellä tarkotan sitä, että niinku aikalailla perseelleen. "Hyvinhän tässä vielä on aikaa". Se mun inspiraatiokuvakaan ei oikein toimi, kun en sitä halua puhelimestani ikinä kattoa. Pitäs varmaan printata ja teipata jääkaapin oveen ja ulko-oven sisäpuolelle. 

Viime viikon loppu meni kyllä kivasti, siis silleen järkevästi. Syötiin paljon salaatteja, nälkää pidin poissa aterioiden välillä rasvattomilla jugurteilla tai näkkärillä. Mut sit koitti taas viikonloppu. Ja reissu viroon. Tax-free ja tax-freen karkit... Enkä tietenkään käynyt poikien kanssa hesburgerissa syömässä. No myönnän, että kävin, mutta voihan sielläkin syödä salaattia! Mut en siis tietenkään syönyt. Hamppari oli hyvää. Eikä tietenkään tullut sitten miehekkeen vanhemmilla syötyä patonkia aamupalalla jne... Ja karkeistakin pysyin siis jatkuvasti erossa. Yhtään daimia tai nallekarkkia en suuhuni tunkenut. NO EHKÄ TUNGIN. 

Ja nyt oon flunssassa. Taas. Tosin ei oo niin paha ku eilen, mutta en kyllä salille vielä viitti lähteä. Keskiviikkona meen niin saletisti aamupäivällä hot pilatekseen. 

Kunhan tässä nyt saa taas ittensä ruotuun. Mulle on kyllä varmaan vaikeinta se, että jos vähäks aikaa lipsahtaa, jää se kyllä kans helposti päälle. Nyt pitää tosissaan keskittyä tähän touhuun ja koittaa ajatella et vaikka viikonloppuna tulikin syötyä, ei voi ajatella silleen "ihan sama sit tässä vaiheessa ku meni jo vituiksi". Käytiin kyllä ostamassa jääkaappi täyteen ruokaa - kanaa, salaattitarpeita, juureksia kasvissosekeittoa varten ja raejuustoa paaaljon. Tuli hyvä fiilis. Jääkaappi näyttää nyt niin mageelta!

Anteeks kielenkäyttö. 

2 kommenttia:

  1. I hear and feel you! Varsinkin toi heseasia tuntuu niin tutulta, ihan kuin olis omasta suusta tuo :D Ja flunssa myös, siitä kärsitään täällä.

    Kyllä se siitä, tsemppiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tsemppiä sulle kans, kyllä tää vielä tästä lutviutuu! Oon kohta niin epätoivonen et oikeesti tilaan jonku paketin jotain nutrilettii (siis tilaan tietty, en voi tietenkään mennä ostamaan ku sit ne kelais et oon joku läski!?) ja oon hemmetin vihanen jonku viikon ku syön niitä kamalia sapuskoita ja oon nälkänen ja migreenissä jatkuvasti :D Epätoivon hetket kyllä käsillä.

      Poista