22.10.2012

Himputin sottapytty!

Mä en tiedä miks, mutta iski jotenkin näin puoli kolmelta aamuyöllä kiinnostus googlailla hyviä siivousvinkkejä. Oon melkonen sottapytty. Mies on siistimpi ku minä, vaikka se ei vanhemmillaan asuessaan joutunut ikinä ees siivoamaan ite omaa huonettaan. Mut eipä sekään niin kauheesti jaksa siisteyden eteen tehä.

Mä haluaisin oppia siistimmäks. On inhottavaa, kun tekee pahaa joka kerta ku joku tulee yllätysvisiitille. Aina saa hävetä! Yleensä meillä näyttääkin tosi siistiltä vaan sillon, kun tiietään etukäteen, että joku on tulossa käymään. Tai jos on kekkerit. Ja sitä ei tosiaan tapahdu usein..

Eniten ahdistaa ehkä tavaroiden määrä. Siis meillä on ihan järkyttävästi kaikkea roinaa josta me ei vaan jotenki osata hankkiutua eroon. Välillä tulee vimmoja, jollon heitän ihan surutta tavaraa veks - ja silti sitä on vaan koko ajan ihan liikaa. Oon myös aivan järkyttävän huono pistämään tavaroita takasin paikoilleen. Meikkilaatikko on jatkuvasti olohuoneen pöydän alla, vaikkei se sinne kuulu. Tuntuu vaan turhalta viedä se takasin hyllyyn, kun käytän sitä kuitenkin uudelleen seuraavana päivänä. Matkaa sinne hyllylle on kuitenkin se about 4 askelta siitä sohvalta... Ja ne sukat. Sateenkaaren väreissä loistavat nilkkasukat. Niitä on kaikkialla. Miten voi olla niin hankalaa viedä ne sinne pyykkikoriin!?

Yleensä, kun rupeen siivoushommiin, teen vaan kaikkea ihme pikkutarkkaa hommaa. En osaa alottaa siitä yleissiisteydestä, vaan alotan homman esim jonkun korin sisällön järjestelystä. Ja se nyt ei hirveesti vaikuta sen siistin kokonaiskuvan syntymiseen. Ja tietysti siinä käy niin, että kun alottaa tuommosesta, ei sitä pidemmälle oikein jaksa siivota. Sit sulla on se siisti kori ja muualla kämpässä vallitseekin kaaos.

Imurointiakin ois syytä harrastaa pikkasen useammin, koira (vaikka se rääpäle onkin) tuo niin hirvittävät määrät roskaa sisälle. Ja karvaakin siitä irtoaa.

Nyt on ihan hullu inspis siivota, kattellaan sit meininkejä ku oon kotiutunu yötöistä ja heränny unilta ;) Ei varmaan kauheesti kiinnosta enää siinä vaiheessa, kun oikeesti voisin ruveta siivoamaan. Vähän sama, kun että aina on hullu innostus lähtee salille ku on vaikkapa kipeenä eikä oikeesti voi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti