3.6.2012

Juoksuhommat alotettu!

Eilen alotettiin juoksuharrastus pitkästä aikaa miehekkeen kanssa. Viime vuonna kokeiltiin jo 5k runner applikaatiota iPhonelle, ja tykästyin ihan hirveesti. Olin sitä ennen aivan tajuton sohvaperuna, mutta kummasti se kunto rupes nousemaan tuon myötä! Nyt alotettiin sama homma, mutta 10k runnerilla. Tavoitteena on, että pääsen ens vuonna juoksemaan naisten kympin :) Kannattaa tutustua tuohon ohjelmaan, se on oikeesti ihan mahtava! Rakastan sitä, että tuossa vaihtelee kivasti kävelyt ja juoksut, et nuo oikeesti kykenee vetäsemään ihan hyvin. Muistan kyllä ainakin kerran viime vuonna mä melkeen itkin ja hoin vaan et oon aivan poikki, en jaksa enää, kun oli pidempi juoksupätkä. Kyllä ne sai kuitenkin veettyä, ja fiilis oli ihan mieletön aina sen jälkeen! :)

Tänään juostiin viikon toinen treeni, tällä kertaa se oli 5min lämmittelykävely, 8x1min juoksu ja 1,5min kävely ja sit loppuun 5min cool down -kävely. Laiskamadolle tuo käy ihan urheilusta kyllä ;) Mut hyvä fiilis tuli, ei voi muuta sanoa! Vähän otti vielä kevään siitepölyt henkeen, eiköhän sekin ala helpottaa tässä vähitellen :)

Ja toivon tietysti, että tää edesauttaa laihdutusprojektia. Just ihastelin taas hääpukujen kuvia ja toivon kyllä, että mahollisimman pian pääsis jo sovittelemaan... :D Onhan tässä kyllä vielä se reilu vuosi aikaa, mut ei sitä tiiä jos sattuis löytymään joku unelmien puku hyvällä alella! En vaan tiiä sit, et mitenkä nää laihdutussuunnitelmat sit sotkee tätä kuvioo.. Mekko kannattaa varmasti ottaa nyöreillä, et saa sitten kiristeltyä enempi sitä mukaan jos/kun laihtuu. Ehkäpä kannattaa vaan myyjälle sit kertoa omista suunnitelmista ja luottaa hänen ammattitaitoonsa asian suhteen ja kuunnella hänen mielipiteitään :)

Nyt tämä neiti painelee nautiskelemaan kanafetasalaattia, lasin maitoa ja n 100 sivua perintöoikeutta! Hauskaa sunnuntaita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti