15.6.2012

MMMmmacarons!

I did ti! Tein eilen ekaa kertaa elämässäni macaron-leivoksia ja ne ONNISTU! Tai niin, en mä toisaalta tiiä onnistuko ne, koska en oo ikinä elämässäni sellasta maistanu. Eilistä ennen siis. Mut kyllä  niistä makoisia tuli, ja ihan hyvän näkösiäkin!

Piti ensin tehdä ne sellasella ohjeella, missä piti sulattaa sokeria 121-asteiseks jne, mutta eihän mulla mitään sellasta sokerilämpömittaria ole. Meinasin jo luopua koko hommasta, mutta sitten löysin tän ohjeen, ja tuolla kyllä onnistu ja oli helppoa :) Vadelma-valkosuklaatäyteohjeen nappasin täältä. Herkullista! Napsin tietty kuvia tästä projektista, harmi, ettei oo kuvatodisteita siitä kun yksinäni yritin läiskiä taikinaa pursotinpussiin. Ei mikään kaunis näky...

Tästä se lähtee!

Valkuaiset ja kidesokeri vaahtona ja kuten arvata saattaa, tässä vaiheessa iskin sekaan myös väriaineen.

Smurffinkakkaa :|

Tadaa! Kuorien koot vielä vähän vaihtelee, mutta hei, eka kerta ja näin siistejä!Pitää tehä uus satsi joku päivä eri väriaineella ja eri täytteellä, pistaasipähkinätäyte esim houkuttelis vähäsen :) Ja vaaleenvihreet kuoret tietty!

Niin ja hei tosiaan, pääsykoe on ohi :) Eilinen oli IHANA päivä, kun ei tarttenut lukea olleskaan! Toki oli melkeen koko päivän huono omatunto, kun tuntu, että pitäis lukea. Pääsykokeen jälkeen oli tosi hyvä fiilis - en tiiä, oonko vastannu oikein, mutta en ollut missään vaiheessa täysin kujalla - tuntu et osaan homman. Hyvin mahollista, että oon vastannu silti aiheen vierestä joissain tai yksinkertasesti väärin tai sit on jäänyt vaan puuttumaan jotain, mitä pitäs olla mut hei, nyt on hyvä olo - antaa tulevaisuuden minän huolehtia siitä tulostenjulkistamispäivästä, tän hetken minä nautiskelee vielä :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti