4.6.2012

Rakkaani ghd

Vappuaattona postimies toi mulle paketin, jonka sisältö oli enemmän kuin mieluinen. Uusi, upea, ihana ja täydellinen, megamahtava jnejne ghd:n IV styler. Tilasin raudan Lookfantastic-nettikaupasta, ja kokemukseni ko kaupan suhteen on olleet pelkästään positiivisia - suosittelen kaikille! Ilman postikuluja ja tavarat hyvään hintaan verrattuna suomen hintatasoon. Ko raudasta saa käsitykseni mukaan maksaa suomessa jopa reilu 200e, omastani maksoin £84 eli n 104€. Tilasin vielä sellasen paketin, missä tuli mukana tuo heat mat ja ghd:n lämpösuojasuihke. 

Tässä näkyypi siis heat mat, jonka suojissa rauta asustaa, kun se ei ole käytössä. Pysyy siististi paketissa, eikä pölyynny. Kuvassa myös ghd style lämpösuojasuihke, joka on aivan ihana! Hintaa tuolla suihkeella on lookfantasticissa vähän alta £5, eli ei laisinkaan paha, varmasti tilaan tuon tilalle uuden samanlaisen!

Siinä se on. Ihana ja täydellinen. Mietin pitkään, että tarvitsenko todella näin kalliin raudan, mutta se on kyllä jokaisen euron arvoinen. Aivan taatusti.

Tämä on ghd:n edeltäjä. Levyt keräsivät kaikki muotoilutuotteet, ne naarmuttuivat jotenkin mystisesti ja niitä ei ihan oikeesti saanut puhtaaksi! Tuo tosin maksoikin tosi vähän, että sikäli ei siltä voinut hirveästi odottaakkaan. Voitte vaan kuvitella, miten siistiä oli saada tuon tilalle rauta, jonka levyihin ei tartu mitään ja jos tarttuu, ne saa pyyhkäistyä pois vaikkapa kuivalla talouspaperilla. Amazing!


En ole hetkeäkään katunut sitä, että satsasin suoristusrautaan. Tällä saa helposti älyttömän kiiltävän ja suoran tukan, tai vaihtoehtoisesti kiiltävät kiharat. Ja jopa minä saan ne aikaseksi, vaikka oonkin aika tumpelo! Ja sekin jo pelkästään, että raudan lämpeneminen tapahtuu aivan sairaan nopeesti. Sen ku pistää päälle ja saa osan tukasta klipsitettyä ylös, ehkä max suihkittua vielä vähän lämpösuojaa alimpiin hiuksiin ni sit tuo rauta jo ilmottelee heleällä piipitykselä et hei, oon valmis palvelukseen!

Et ihan vaan silleen jos joku ei vielä hoksannu ni: suosittelen aivan kybällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti