18.5.2012

NYT jännittää!

Heippa taas pitkästä aikaa! :) On ollut tosi pitkä tauko blogihommista, ei oo millään ehtinyt pääsykoelukemisten ja muun elämän ohella kirjottelemaan. Pääsykokeisiin alle kuukausi, jännittää aivan hirveenä ja huolettaa etten ehdi oppia tuota n 850 -sivuista koealuetta riittävän hyvin. Vielä on kuitenkin (onneks) aikaa, kyllä tää tästä :) Mieski jaksaa tsempata et hän ainaki oppi ite eniten viimisen kahen viikon aikana - sitä odotellessa!

Mutta siis, itse asiaan, jonka takia mun oli ihan pakko tulla taas vähän päivittelemään kuulumisia! Mies sai siis oman alan hommia, joita tekee nyt keväällä koulun ohella osa-aikasena ja kesällä sit täyspäiväsesti ja syksyllä taas osa-aikasesti. Tämähän tarkottaa säännöllisiä ja ihan mukavia tuloja ja tämä taas tarkoittaa sitä, että nyt voi ihan OIKEESTI ruveta suunnittelemaan HÄITÄ! 

Me mentiin siis kihloihin 11.10.2011, eli jo hyvä tovi sitten. Tiedettiin, että häitä joudutaan odottelemaan epävarman (ja olemattoman) rahantulon takia, kahen opiskelijan tuilla kun ei hirveesti juhlita ;) Nyt kun molemmilla kuitenkin on hommia koulun ohella, ei tilanne enää ookkaan niin mahdoton. Jotenkin tässä alkuviikon aikana rupesin vaan katteleen hääjuhlapaikkoja, löysin toki yhen ihan mielettömän (Espoon kartano) ja aattelin et TUO EHDOTTOMASTI. Noin ajattelin myös sen jälkeen, kun näin tilavuokrahinnaston. Onneks tulin järkiini ja tajusin, että jos haluan tässä joskus lähivuosina naimisiin, niin pakko iskeä faktat tiskiin ja keksiä jotain hitusen halvempaa. Siispä palasin muutaman suunnitelman taaksepäin, ja tää parivaljakko rupes vaikuttaan kyllä ihan täydelliseltä. Furuhed juhlapaikkana ja Haapajärven kirkko :) Hinta tolla juhlapaikalla on huomattavasti pienempi kuin tuolla uskomattoman upeella kartanolla ja sen saa vuokrattua sillä edullisella hinnalla perjantaista sunnuntaihin. Koristelulle ja valmistelullekin jää siis hyvin aikaa! :)

Tehtiin myös alustavaa kutsuvieraslistaa, tällä hetkellä se kattaa 70 nimeä. Muutamia vois vielä keksiä, ei kuitenkaan tuu käymään niin, että kaikki pääsis paikalle ja ois oikeesti todella ikävää jos siellä sit oliskin vaan 50 henkeä isossa tilassa :)

Laadin myös alustavaa budjettia eilen migreenipäissäni, kun odotin, että lääke alkaa vaikuttamaan. Tällä hetkellä näyttäis siltä, että 7500-8000€ tulis hommat maksamaan. Omat laskelmat näyttää tällä hetkellä n 7100€, mutta TIIÄN, että tuosta puuttuu yhtä ja toista ja aina kannattaa varautua suurempaan summaan ni ei sitten niin hirveesti harmita kun tulee yllättäviä menoeriä :)

Ja nyt ehkä jotakuta kiinnostaa, että koska näitä häitä vietellään, kun oon näin jännityksissäni ja täpinöissäni jo? Vastaus on, että vasta heinäkuussa 2014 ;) Tietysti mielummin haluaisin viettää häät jo ensi kesänä, mutta puhtaasti raha-asioiden vuoksi on pakko siirtää vuodella eteenpäin. Tässä onkin nyt sitten hyvin aikaa suunnitella ja hankkia asioita pikkuhiljaa, niin ei sitten tunnu niin kamalalta pistää rahaa palamaan niin paljon lyhyemmän ajan sisään... En tiedä koska kirkko ja juhlapaikka tulisi varata, onko ihan liioittelua esim nyt kesällä soitella ja kysellä? Naimisiin.infon foorumista katselin, että ihmiset ovat varailleet niitä n. 1,5v aikaisemmin...

Mietittiin eilen illalla tulevan mieheni kanssa, että mikä asia olisi ensimmäinen, jonka ostaisi häihin liittyen. Päädyttiin siihen, että pitää etsiä jostain täydellinen hääkakun koriste! Se, mikä tulee siihen päälle. Ei hirveesti pidetä sellasista ha ha -hauskoista koristeista, mutta seuraava sai kyllä hymyn huulille. Katotaan, millanen löydetään!

Tästä se lähtee, iiks! :))


2 kommenttia:

  1. Hei, jos tuo hääkakun koriste tuntui teistä hyvältä, niin minulla olisi myydä tuollainen Priimakuntoinen! Vietimme mieheni kanssa häitä nyt 15.6. ja juuri eilen pyöriteltiin koristetta ja mietittiin mitä sille tehtäisiin. Mies oli sitä mieltä että myydään pois! Eipä me aiota enää uudestaan häitä juhlia, eli jos haluatte ostaa tuon, niin saa tarjota!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kas tuossapa ei taida näkyä yhteystietoja. laita viestiä spostiin liisi.nieminen ät gmail.com jos kiinnostuit!

      Poista