22.5.2012

Hups!

Kävi sellanen hauska juttu edellisen hääpostauksen jälkeen, että puhuttiin tulevan mieheni kanssa pitkään budjetista ja häiden ajankohdasta jnejne lopputuloksena se, että päätettiin juhlia häitä jo vuonna 2013! Arvatkaa vaan, oonko PIKKASEN täpinässä! Kaikki lukutauot menee siihen, kun surffailen netissä ja kattelen ideoita sormuksen, puvun, koristelun yms suhteen :) Ehdin jopa pyytää kahta ystävääni kaasoiksi ja onnekseni molemmat olivat todella innoissaan ja hyväksyivät pestin! 

Eilen oli pieni hetki ennen valmennuskurssia, jolloin kipaisin stockalle josta ostin ensimmäisen häihin liittyvän jutun: häälehden! Lisäksi kävin vähän stockan seiskakerroksessa hypistelemässä hääpukuja... Hintatasoltaan ne oli suurimmaksi osaksi ihan yli budjetin, mutta oli se silti hauska päästä ihan niinku KOSKEMAAN hääpukuun :D 

Seuraavana tiedossa onkin sitten juhlapaikan ja kirkon varaamiset. Ajattelin vähän, että huomenna voisi olla hetki, jolloin me molemmat ollaan samassa paikassa virka-aikaan jolloinka vois soittaa nuo hyvinkin tärkeät puhelut. Toivon niin paljon, että molemmissa on vapaata juuri sinä päivänä kun halutaan nuo kekkerit pitää vaikka ei meillä sinänsä niin kauheasti väliä ole, että siirtyykö ne siitä viikolla suuntaan tai toiseen.

Nyt alkaa vaan se ihana säästämisurakka ja hyvien alennusten bongailu ;) Onneksi tässä on vielä kuitenkin hyvin aikaa, niin että voi oikeasti rauhassa (ainakin vielä hetken) katella tarjontaa ja yllättyä positiivisesti, kun jotain ihanaa sattuukin eteen hyvään hintaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti