26.5.2012

Monta rautaa tulessa..

Oi voi. Ois siistiä olla sellanen et kykenis keskittymään kerralla yhteen juttuun, mut kummasti haalin aina ympärille muitakin kaikkia hommia mistä oon innoissani ja mihin haluisin käyttää aikaa enempi kun ois mahollista.

Nyt on tosiaan enää muutama viikko pääsykokeeseen, ja kova lukeminen käynnissä. Tuntuu, että aika loppuu ihan kesken ja kieltämättä alkaa vähän paniikki ja epätoivo iskeä... Pitääpi silti toivoa, että natsaa :) Tänään olen taistellut perhe- ja perintöoikeuden parissa, nyt on seuraavaksi aika siirtyä oikeusteorian kimppuun. Se on kyllä sellasta harmaata tasasta massaa, ettei tosikaan!

Pääsykokeiden lisäksi mielessä kummittelee luonnollisesti HÄÄT :) Lukutauot käytän hääasioiden miettimiseen ja suunnittelemiseen, se on kyllä loistava tapa rentoutua. Kirkko saahaan varattua tosissaan vasta vuotta aikaisemmin, mutta juhlapaikkaa ollaan menossa kattelemaan tiistaina ja mikäli miellyttää, tehään siitä saman tien varaus. Pitopalvelulle laitoin myös perjantaina tarjouspyynnön. Ensimmäisen ostoksenkin olen jo tehnyt (jos häälehteä ei lasketa), tilasin nimittäin ebaysta reilu 20 metriä norsunluun väristä satiininauhaa kutsukortteja varten! :) On kyllä niin jees, makso vaatimattomat 2,56€ ja ilman postikuluja. Ensin meinasin tilata suomesta, alennetulla hinnalla 20m ja postikulut päälle olisi ollut jotain 6-7e! Tehtiin myös hieno excel-taulukko, johon kirjataan noita menoja ja myös et millasia summia ollaan tolle häätilille pistetty.

Kävi muuten niin siisti juttu, että yks lukutauko päätin jostain nerokkaasta syystä pistää betssoniin 10e. Pelasin sellasta jotain ihan normi hedelmäpeliä, ja parin pyöräytyksen jälkeen olin voittanut 650€!? Siis aivan älytöntä! Siirsin heti rahat tietysti tilille ja suljin vielä sen pelitilin ettei tulis liikaa houkutuksia yrittää uudestaan saada helppoa rahaa :) Tuosta summasta pistin heti 500e häätilille, lupailin vähän, että voisin osan rahoista pistää miehen vihkisormukseen! Mut siis, aivan mieletön munkki. Joskus aikasemmin tein saman ja voitin sillä kertaa reilu 200e, ja voittorahoista pistin osan ihanaan ihanaan ghd:n suoristusrautaan, jota voisinkin muuten esitellä tässä joku päivä!

Niin ja, lisäksi tässä on nyt vielä laihdutusjututkin mielessä - ei ole varmaan mitenkään tavatonta, että tuleva morsian haluaisi saada painoa pudotettua ennen h-hetkeä... Tämän asian jätän varmaan ajalle jälkeen pääsykokeen, nyt en viitsi ottaa yhtään mistään ylimääräisestä ressiä. Tätäkin siis tiedossa, avaudun varmasti blogissa monta kertaa aiheeseen liittyen ;)

Jos hei tulee jotain ajatuksia, että mitä juttuja haluaisitte lukea esim hääjärjestelyistä niin pistäkäähän toiveita kommenttiboksiin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti