28.5.2012

Ei stressaa. Ei, ei, ei.

Huomenta!

Se on mukava fiilis, kun heti aamulla on pieni stressi takaraivossa. Kaveri vielä (kiitos kuitenkin hänelle huolenpidosta!) muistutti, että huomenna menee syksyn kurssien ilmottautuminen umpeen. Muutamalle en päässyt osallistumaan, koska tällä hetkellä mut on merkitty osallistujaksi saman nimisille (ja sisältöisille kursseille), joita en kuitenkaan oo käynyt tässä pääsykoeurakan ohessa. Mietin eka, että mitäs tässä nyt pitäs tehä, mutta ajattelin tulevaisuuden M.M.n miettiä tätä asiaa (ahh, How i met your mother on LOISTAVA).

Eilen istuin 3,5h hammaslääkäripäivystyksessä, sanottiin, että mulla on yheltä jonotusaika ja kelasin, ettei siinä mee varmaan tuntia kauempaa. Eipä. No, ainakin ajattelin, että odottaminen palkitaan sillä, että mun hampaaseen ei satu sit enää. Sitä on siis perjantaista saakka vihlonu aina ku syön/juon/pesen hampaita ja sit sitä on kans särkeny nyt pari päivää. Eipä ne sille mittään tehny, sanovat, että kannattaa ehkä vedellä nyt vaan särkylääkettä ja kattoo jos rupeis ittekseen helpottaan ja jos ei, ni sit juurihoitoo. Kyseessä hammas, josta just pari kk sitten paikattiin pikkunen reikä, joka ei ees oireillut mitenkään. Et voi perskele, jos tää nyt menee sit juurihoitohommiks. Asiaa ei helpota myöskään se, että pelkään aivan kuollakseni hammaslääkäreitä ja etenki sitä puudutuspiikkiä.

Lisäks stressaan luonnollisesti edelleen pääsykokeista. Helpotti onneks vähäsen, kun tuleva mieheni eilen illalla kävi läpi muutamia juttuja mun kanssa. Kyllä siinä samalla oppiikin, mut etenkin siitä saa vähän sellasta boostia, kun tajuaa, että kyllähän mä jotain osaankin! :) Tänään vaan taas kova tsemppi päivä, myönnän, että toissapäivänen meni vähän parkumiseks ku iski vaan hirvittävä paniikki ja ahdistus.

Huomenna ollaan menossa kattomaan meijän toivottavasti tulevaa juhlapaikkaa häitä varten, jänskää! Pistin myös perjantaina tarjouspyyntöä yhteen pitopalveluun ja eilen mailasin erääseen hääpukuliikkeeseen ja kyselin muutamasta puvusta :) Voi pojat, jotenkin sitä kelaa, että onhan häihin aikaa vielä ainaki 1,5 vuotta - WRONG! 1v ja vähän alta 3kk oikeesti jäljellä!

Jospa koittasin saada aamun alkuun ja suuntaisin koiran kanssa pienelle kävelylle. Tsemppiä kaikkien maanantaihin, koittakaa jaksaa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti