7.8.2013

Pidempi selostus polttareista

Onneks osasin varautua siihen, että hyvin mahdollisesti jonkinlainen naislauma rynnii aamulla herättämään mua, koska muuten oisin varmaan nukkunu normaaliin tapaan lähes alasti.. :D

8.00 Neljän ihanan naisen lauma tuli herättämään mut. Tulivat tosiaan ihan avaimella, koska broidilla ja sen avovaimolla on meille vara-avain! Herättyäni menin aamupesulle ja puin päälle. Sain listan, jossa oli tavarat jotka mulle pitää pakata. Sen sijaan, että oisin pakannut ne ite, mun piti selittää ne sillai alias-tyylillä miehelle joka pakkas ne. Hyvin sujui!

Tän jälkeen siirryttiin ulos, ja silmät sidottiin. Ajeltiin paikkaan X. Tiesin, että helsingin keskustassa ollaan edelleen, mutta en tiennyt missä siellä. Mut talutettiin määränpäähän ja huivi otettiin pois silmiltä. Oltiin toisen kaason taloyhtiön sisäpihalla (ihana paikka, kaason keittiön ikkunasta pääsee mönkimään siihen suoraan!) jossa odotti lisää ihania naisia ja aivan mieletön aamiainen! Siis sinne pihalle oli laitettu räsymattoja alustaksi ja isoja tyynyjä joilla istuskella jne. Kilisteltiin mimosalasillisilla ja syötiin hyvin.

Mun piti siinä aamiaisen aikana käydä pukemassa päälleni vaate, joka toimi mun asuna sinä päivänä. Kyseessä oli sellanen "ihana" leopardikuvioinen haaremihousuhaalarisysteemi sellasella toppi-yläaosalla. Kaaso meikkas mut ja laitto mun tukan, ja aamiaisen jälkeen mulle täytettiin muki boolilla ja suunnistettiin espalle. Espalla alotettiin sillä, että mun piti tehdä vieraille ihmisille sellasia siirtokuvatatuointeja. En mä nyt mitenkään ihan älyttömästi niitä laittanut, en ollut tarpeeksi jurrissa ;) Pidettiin siellä myös siiderinmaistajaiset, piti arvailla makuja - score: 0/5...

Espalta autoon, autossa huivi silmille ja matka jatkui. Saavuttiin konditoriaan, jossa mun kaaso oli ollut harjottelussa jonkin aikaa sitten. Siellä väännettiin kahden ihan mahtavan ja hyvän kondiittorimiehen kanssa kolmessa eri tiimissä herkkuja - mä olin kakkutiimissä, sit siellä oli myös konvehtitiimi ja jälkkäritiimi. Oli ihan sairaan hauskaa, eikä harmittanut siinäkään vaiheessa kun päästiin maistelemaan meidän tuotoksia ;)

Konditoriasta taas lähdettiin ajelemaan niin, että mulla oli huivi silmillä. Saavuttiin perille kohteeseen, vähän osasin aavistaa tuoksusta, missä ollaan. Mut talutettiin (edelleen silmät sidottuna) jonkun naisen luo. Tää nainen piti 2 sokkotestiä: ekassa piti syödä asioita ja arvata mitä ne on, score: 5/5. Tokassa mulle annettiin esineitä tunnusteltaviksi, score 5/5! Sitten sain ottaa huivin veks ja olin arvannut oikein - oltiin tallilla :) Tallilla kasasin itelleni luonnonkukista morsiuskimpun, iskin kumpparit jalkaan ja ratsastuskypärän päähän ja pääsin pitkästä aikaa ratsastamaan. Oli ihan hullun kivaa, oli vaan ikävää kun mulla oli se haaremihaalari (lyhyet puntit) päällä. Hierty ihan hulluna vasemmassa pohkeessa yks kohta. No, anyways, sain ratsastella ensin ihan rauhassa ja hyppäsin vähän esteitäkin. Sen jälkeen treenattiin kimpun heittämistä - kaveri piteli tötsää väärinpäin ja mun piti yrittää heittää kimppu sinne. Meni yllättävän hyvin! Lopuksi tehtiin koeheitto, kimppu oli sen verran huonosti kasassa, että jokainen polttarivieras tais saada jonkun rehun itelleen :)

Tallilta kaverille suihkuun, siitä mäkkäriin safkaamaan ja sit taas huivi silmille. Huivin otin viimisimmän kerran veks katajanokan casinon vieressä olevalla venesatamalla. Pakattiin kamat (jota oli PALJON) toisen kaason isän purjeveneeseen ja tää isä vei meidät Pihlajasaareen. Ihan vaan silleen moottorin voimin. Pihlajasaaressa laitettiin teltat niiin nätiksi, kaks telttaa vastakkain -> väliin ja telttojen eteisiin räsymatot ja sit sinne tänne roikkumaan paristoilla toimivia paperilyhtyjä <3 Ilta vietettiin kallioilla istuskellen, viiniä juoden, kaupungin valoja katellen, juoruten, grillaten jne. Oli ihan sairaan kivaa :)

Sunnuntaina mulle tehtiin ihan uskomaton aamiainen, en ois uskonu et telttaillessa vois syödä noin hyvin ja hienosta kattauksesta! Ihan älytön satsi hedelmäsalaattia (jonka ne siis valmisti sunnuntaina aamulla), hummusta, mimosoja (mimosia? miten se taivutetaan?), erilaisia leipiä jnejne... Syötiin hyvin ja mentiin köllöttelemään rannalle. Rannalla sain paperikassissa tarvikkeita morsiussaunaa varten, saan kuulemma tehdä sen sitten itekseni rauhassa kun en oo niin saunojatyyppiä (joka on ihan totta) :) Tai siis saunominen on mukavaa, mutta mä en tykkää saunoa porukassa.

Kotimatkalle lähdettiin sunnuntaina iltapäivällä. Kaason isä tuli hakemaan, pakattiin kamat (jota oli edelleen PALJON, vaikka oltiin myös syöty iso osa ruuista) ja nostettiin purjeet. Purjehdittiin suomenlinnan ympäri paluumatkalla. Tajusin vähän liian myöhään ottaa topin veks ja olla pelkissä biksuissa, nyt on nimittäin aikamoiset rusketusrajat... Vähän kärtsäs niskasta ja hartioista, merellä on niin petollista! Kotiin pääsin illalla n 19.00 väsyneenä ja tosi tosi tosi onnellisena :)

Mies, mun veli ja mun veljen avovaimo oli kaikki olleet vähän kauhuissaan siitä, että mut viedään telttailemaan ja purjehtimaan. Mä siis about vihaan purjehtimista ja telttailua. Purjehtiminen oli kuitenkin kivaa, kun ei tarttenu ku löhötä kannella, telttailu oli kivaa, koska ei ollut ötököitä ja porukka oli mitä parhain. Plus se leirintäalue oli rauhallinen :) En ois ikinä ite ehdottanu et hei lähdetäänkö telttailemaan. Toi oli mulle oikein kunnon elämys ja oon siitä tosi kiitollinen :)

Onnea vaan kaikille, jotka jaksoivat lukea ;) Pitkä ja sekava selostus, aamusta on haastavaa saada ajatukset selkeinä ylös! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti