27.8.2013

Ohjelma häissä

Me jätettiin ohjelman järjestäminen lähes täysin bestmanien ja kaasojen tehtäväksi. Yhdessä ohjelmanumerossa jeesattiin, ja se oli tämmönen onnittelumaljojen ja ruokailun välissä ollut "tutustumisleikki". Leikissä pyydetään ihmisiä nousemaan ylös tyylillä "Morsiamen sukulaiset nouskaa ylös". Vähitellen tämmösistä tosi perus jutuista siirrytään monimutkasempiin "Kaason veljen tulevan vaimon kaima nouse ylös", tai hauskempiin "Kaikki, jotka ovat nähneet sulhasen alasti, nouskaa ylös". Tää on tosi jees jäänmurtaja eikä tässä nolata ketään (ellei itse halua!) :)

Kaasot ja bestmanit oli järjestäneet sitten meidän toiveiden mukaan muutaman ohjelmanumeron. Ensimmäinen oli perinteinen tuolileikki (olivat edellisenä iltana kyselleet meiltä huumorintajuisten sukulaisten nimiä), johon osallistui niin sukulaisia kuin kavereitakin. Musiikin loppuessa piti mennä istumaan rinkiin asetetulle tuolille ja tuoleja oli yks liian vähän, luonnollisesti. Pelistä pois pudonnut sai tehtävän, joka tulee suorittaa aina tietyn kuukauden aikana. Tehtäviä oli jokaiselle kuukaudelle meidän ensimmäisen avioliittovuoden ajalle. Tehtävät oli tyyliin "vie hääpari romanttiselle kynttiläillalliselle McDonald'siin" tai "juhlikaa sulhasen synttäreitä pulkkamäessä". Muutama tehtävän saanut oli ihan innoissaan jo suunnittelemassa toteutusta, katotaan kuinka moni saa aikaseks järkkää!

Toinen ohjelmanumero oli myös perinteinen. Istuttiin sulhon kanssa selät vastakkain, molemmilla yks kumpaisenkin kengistä kädessä (ts siis kaks kenkää yhteensä :D) ja niillä sitten vastailtiin kysymyksiin. Kysymykset pyydettiin hiukan aikasemmin vierailta, pöytiin oli siis viety paperia ja kyniä. Kysymyksiä tuli kuulemma tosi paljon ja niitä joutu tosi paljon karsimaan. Kysymykset oli tyyliin "kumpi tuli ensin, morsian vai sulhanen?" "kumpi on persumpi?" "kumpi on hajamielisempi?" "kummalla on isompi vauvakuume?" jne. Jälkeenpäin kuulin, että me vastattiin kysymyksiin yhtä lukuunottamatta samalla tavalla. Jopa sellasiin, joihin jääräpäisinä ei nostettu kumpaakaan kenkää tai vaihtoehtoisesti molemmat! Tykkäsin tästäkin ohjelmanumerosta tosi paljon, me ja vieraat saatiin ainakin hyvät naurut!

Näiden lisäksi oli perinteiset morsiuskimpun ja sukkanauhan heitot. Morsiuskimpun heittäminen onnistui varsin mukavasti - ainut vaan, että sen ekana kiinni saanut nuori nainen viskas sen pois... No, onneksi se päätyi lopulta sellaisen käsiin, jolle se tuotti kovasti iloa! Sukkanauhataistelut sai aikaan yhden mustan silmän, rakkaalle veljelleni. Bestmanin kyynerpäästä. Ja he ovat vielä tosi hyviä kavereita keskenään. Hauska tarina ainakin jälkipolville kerrottavaksi!

Toki leikattiin kakkua yleisön katsellessa, vähän yritettiin polkea jalkaakin mut ei oikein tajuttu et mitä siinä kuuluis tehdä. Polkastiin siis molemmat vaan lattiaa ihan samaan aikaan. Häätanssi tanssittiin myös, kovasti olivat monet liikuttuneet vieraiden joukossa. Yksi oli tosin sanonut, että ei me kauheen korkealle asetettu rimaa kun eihän se ollut edes valssi.. :D Ei ollut valssi juu, ihan tietoinen valinta ;) Ei haluttu meidän tanssissa joutua stressaamaan ja jäykistelemään. Ihan oikea päätös, tanssi oli niin ihana kun voi olla ja tanssiessa en oikeesti ees nähnyt ketään muuta kun rakkaan sulhasen. Se oli tosi herkkä hetki myös meille :)

Ohjelmaa oli kaikenkaikkiaan juuri sopivasti ja just sellasta kun olin toivonut. Vähän vieraita osallistavaa, vähän sellasta missä me ollaan sulhasen kanssa. Eikä liikaa ohjelmaa, koska ihmiset viihtyi ihan keskenään jutellessa ja loppuillasta tanssilattialla joraten :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti