25.8.2013

Photo booth

Odottelen vielä kuvia kuvaajalta, joten jätän esim meikki- ja kampauspostaukset myöhemmälle! Saatte sitten ihan kuvamateriaalia niistä.

Photo booth oli meidän häissä juttu jonka toteuttamista mietittiin pitkään ja välillä ennätin luopua koko ajatuksesta. Onneks päädyttiin sellanen kyhäämään juhlapaikalle, sillä se oli ihan hitti! Askartelin rekvisiitat itse, tekniikkapuolen jätin isoveljen ja toisen bestmanin hoidettavaksi. Säätöä se vaati ja muutamia hankintoja, mutta lopputulos oli ihan mieletön. Meillä oli siinä tosiaan langaton kaukolaukasin, kunnon salamat, jalustat ja salamavarjokin. Ensin en oikein tajunnut, että miks pitää nähdä niin hirveesti vaivaa. Kuvat nähtyäni ymmärsin. Kuvista tuli ihan älyttömän laadukkaita eikä sellasia vasemmalla kädellä roiskastuja, suoralla salamalla otettuja. Se tila missä meillä oli photo booth, oli aika pimeä, mutta sekään ei haitannut. Oon kyllä bestmania kiitellyt aika tosi vuolaasti sen jälkeen kun näin kuvat, reppana sillon perjantaina räpels laitteita varmaan 2h että sai mokomat toimimaan!

Kaikille, jotka pohtii photo boothin toteuttamista: suosittelen! Ihan parasta just kaukolaukasimella, kun jengi voi käydä napsimassa kuvia sillon kun siltä tuntuu. Loppuillasta etenkin on ihan timanttista materiaalia ;) Noi on sellasia kuvia joista näkee erityisen hyvin meidän kaveriporukan meiningin, kuvia, joista osan aivan taatusti teetän paperisiksi versioiksi ja isken seinälle kehyksissä.

Tsiigailen tässä vielä vähän kuvamateriaalia jota boothissa tuli otettua, katotaan jos löytyis joku jonka viittin tänne iskeä ja josta sais käsityksen siitä miten paljon kunnon välineet vaikuttaa kuvien laatuun :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti