20.8.2013

Hääpäivä ja sen aikataulu

Kuten jotkut varmasti muistaa, mun oli tosi hankala suunnitella hääpäivän aikataulua. Pelotti edellisenä (ja vielä vähän hääpäivänäkin), että mitenkä tulee onnistumaan kaikki ajoissa, kun en oo kauheesti mitään suunnitellut. Hyvin kaikki kuitenkin meni! Ei liikaa puuhaa hääpäivälle ja löyhä aikataulu niille jutuille mitä pitää tehä ni kaikki on ok!

Tältä näytti mun päiväni näin karkeasti:

7:00 soi mun, kaason ja toisen kaason herätyskellot Radisson Blu Plazan huoneessa. Kyllä, kaikkien meidän kolmen. Ihan varmuuden vuoksi.
7:30 hotellin aamiaiselle. Söin ehkä yhen nakin, kaks palaa vesimeloonia ja pienen biitin leipää. Ei kauheesti maistunut. I wonder why...8:50 etsin meidän autosta (mies oli jättänyt kampaamon lähelle, jotta napataan se siitä sitten mukaan hotellin eteen kun lähetään sillä kirkolle kolmistaan) mun lompakkoa, jonka olin jo edellisenä iltana huomannut kadonneeksi. Löytyi!
9:00 istuttiin kampaajien käsittelyyn. Ennakkoon sanoivat, että ollaan 12:00 ulkona. Oltiin kuitenkin valmiita jo klo 11:00! Tunti lisää aikaa! Jes!
11:10 oltiin autolla. Siinä kun käveltiin autoa lähemmäs, päiviteltiin vaan, että kylläpä on auto parkkeerannu tosi lähelle meidän takapuskuria.


Näin lähelle. Kivasti oli sillä vielä vaihde vapaalla eikä käsijarrua. Ei siitä sitten oikein voinu nuin vaan lähteä. Näppärä kuskikaaso sai onneksi yhteyden auton omistajaan, jota venailtiin siinä sitten vartin verran. Sain vakuutustiedot yms. Ei meidän autossa ollut onneks jälkeekään.
12:15 kuskikaaso rupes miettimään, että kumman mekon kahdesta vaihtoehdosta se laittaa. Tästä n klo yhteen oli sellasta ihme pööpöilyä, ei oikein osannut olla!
13:00 iskettiin mulle mekko päälle. Siinä kesti aika kauan. Sitten kun mekko oli kunnossa, tajusin, että mun alushame unohtu. Hehe. Ei siinä muuta ku nyörit auki, alushame paikoilleen ja nyörit uusiks kii.
14:00 oltiin ihan aikataulussa kun kuskikaaso lähti hakemaan autoa mikonkadulta. Ainut vaan, että se ajo risteyksestä ohi (se on tosi hämmentävä kohta mistä hotellille pitäs ajaa) ja sillä kesti siinä sitten aika kauan, että pääsi perille. Helsingin ytimestä oltiin ulkona n puoli kolme. Vihkiminen tosiaan alko 15:00.
14:58 ajettiin kirkon pihaan, kipitettiin siihen eteiseen, isä iski mulle kukkakimpun käteen, kaasoille laitettiin rannekukat ja tasan klo 15 lähdin kävelemään kohti alttaria.

Loppuillan aikataulu oli sellanen, että pitopalvelun kanssa sovin ruokailun n klo 16:30. Se piti kutinsa. Muuten ei ollut aikataulua, vaan ainoastaan sellanen runko vähän siitä, mitä tulee minkäkin jälkeen. Kaasot ja bestmanit hoiti hommansa loistavasti ja kävi infoamassa esim pitopalvelua siitä milloinka haluamme kahvit jne.

Ei siis stressiä tulevat morsiamet. Jakakaa tehtäviä muille mahdollisimman paljon, älkää tehkö mitään säätöhommia hääpäivänä!

2 kommenttia:

  1. Huh miten jännittäviä käänteitä teillä on hääpäivän aamuna ollut. Ihan hengästytti lukea, kun pelotti meneekö kaikki niin kuin piti ja menihän se :) vielä kerran hurjasti onnea :)

    VastaaPoista
  2. Voi apua, tuo autokeissi on just niitä käsittämättömiä sattumia, jotka tapahtuu tasan hääpäivänä ilman, että sellaiseen voi etukäteen varautua aikatauluissa :D onneksi ehditte kaiken hyvin! Paljon vielä onnea tuoreelle avioparille! :)

    VastaaPoista