13.1.2013

Häämessut: missattu!

Harmittaa niin pirusti! 

Tää vaan on tätä keikkatyöläisen elämää - pakko niitä töitä oli ottaa, kun tarjottiin. Eikä sillai pitäis valittaa, la-ilta ja su-aamu on tietty rahallisesti ihan mukavia vuoroja. Tilanne kun on nyt tänä viikonloppuna vielä se, ettei paikalla ole yhtään lasta. Kohtalaisen helppoa rahaa siis! Mikäs siinä telkkaria kattellessa, kun tuplapalkka juoksee koko ajan. Ehkäpä saisin jotain fiksua postaustakin aikaseks päivän aikana. 

Messuille oisin siis ehdottomasti halunnut päästä, ihan vaan hakemaan inspiraatiota ylipäänsä tähän koko hääjuttuun. Nyt on ruvennu tulemaan hirvee ahdistus siitä, kun ei jaksa oikein innostua. Kaaso onneks meni messuilemaan, hän kun on ensi kesänä myös toisen morsiamen kaasona. Ehkäpä hän saa sieltä joitain hyviä ideoita ja jakaa ne mun kanssa. Kohta on nimittäin niin helppo pitää pikaisia hääpalavereita, me kun ollaan nyt saatu uuden kämpän avaimet ja muutetaan tosiaan muutaman sadan metrin päähän hänestä! Niin siistiä.

Päivät tulee siis koostumaan nyt hetken aikaa aika pitkälti muuttohommista. Tänään alotetaan maalaaminen (oli siistiä ku hosuttiin maalit meille perjantaina tietämättä mitään tarkkoja mittoja mistään. Makkari oliki sit aika paljon pienempi ku muisteltiin ja olkkarin yks seinä aika paljon isompi...) ja roudataan sinne meidän sohva (vuodesohva, päästään siis alottamaan nukkuminen uudessa kodissa!) ja jotain pikkutavaroita :) Onhan se uus kämppä aika pieni, 42neliötä, mutta kyllä me saahaan sinne änkeydyttyä. Ja koiralle on mitä mainioin parveketähyilypaikka! Kuvia tulossa tässä jossakin välissä :)

3 kommenttia:

 1. Sinulle on haaste blogissani :)

  VastaaPoista
 2. No mutta pääseehän Turkuun tai Tampereellekin (ja moneen muuhun paikkaan niiden lisäksi) messuilemaan. Ainakin Tampereelle kannattaa tulla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nyt mun täytyy nolona myöntää, etten mä aatellu ees et voisin messuilla muualla ku helsingissä... :D ei hullumpi idea! Turussa ois miehen bestman joka ite menee kans naimisiin ens vuonna, saiskohan niistä seuraa... 8)

   Poista