7.1.2013

1st freak out

Se tapahtui. Ensimmäinen paniikki häiden suhteen. Siis ihan niin kova, että itkin räkä poskella varmaan tunnin miehelle. Kaikki sai alkunsa siitä, kun kirjottelin blogia varten tekstiä siitä mitä tapahtuu häiden jälkeen. Tajusin, ettei meille tapahdu häiden jälkeen ihan oikeesti MITÄÄN. Kaikki asiat jatkaa samanlaisena olemista, me ei hankita lapsia vielä, meillä ei oo omakotitalosuunnitelmia, kumpikaan meistä ei oo sillon(kaan) valmistunu ja siirtyny työelämään.

Kaikki on vaan sitä samaa.

Ja se sai mut jotenkin ihan hysteeriseks. Siis niin hysteeriseks, että mä lähestulkoon ehdotin vakavissani häiden siirtämistä x vuodella. Mä pelkäsin aivan älyttömästi sitä, ettei naimisiinmeno tunnu miltään.

.. Samaan syssyyn itkin myös sen, että vihaan ku miehellä on niin paljon leffoja ja etenkin sitä, että se haluaa niiden olevan näkyvillä. Ja sen, että meidän keltaset pikkulautaset on ihan kauheet. Taisin mainita myös jotain siitä, että meidän olkkarin pöytä on perseestä, lundiat haluisin polttaa ja vihaan about kaikkee makkarissa.

Ei, mulla ei ollut edes "se aika kuusta". Kunhan skitsosin. Nyt taas kaikki hyvin ja häät edelleen ens elokuussa. Miehen best manit kertoivat vielä maksavansa tilavuokran niin myöhälle kun vaan saa, meillä kun on niin, että jokaisesta 01:00 jälkeen ylimenevästä tunnista velotetaan 100e lisää. Parhaat miehet maksavat siis nuo ylimenevät tunnit, on ne kyllä ihania! <3

2 kommenttia:

  1. Näitä vuoristoratafiilistelyitä tulee ja menee, niistä ei kannata stressata. Siinä mielessä ymmärrän tunteesi, että häiden jälkeen olisi hyvä olla jotain suunnitelmia tulevaisuuden varalle. Häistä tulee hääsuunnitteluun kuluvana aikana iso projekti, johon kuluu iso osa vapaa-ajasta ja ajatuksista. Siksi pää voi olla aika tyhjä, kun hääpäivä onkin yhtäkkiä ohi. Mitään suuria elämänmuutoksia ei tosiaankaan ole pakko alkaa ympärilleen haalia, mutta mutta jotain mukavaa tekemistä tai odotettavia tapahtumia olisi ehkä hyvä sijoittaa häiden jälkeiseen aikaan. Ehkä jotain reissailua, konsertteja, pieni remppa tms? Silloin elämä ei tunnu "päättyvän" hääpäivään. :)

    VastaaPoista
  2. Pitää joo koittaa jotain kivaa keksiä :) suunniteltiin kyllä jo vähän, että jos mentäis häämatkalle los angelesiin niin, että lähettäis joulukuun lopussa ja paluu sitten tammikuun alussa. Siinä ois ainakin jotain mitä odottaa!

    VastaaPoista