4.8.2012

Voihan epävarmuus.

Nyt on jotenkin taas niin sellanen olo et en tiiä yhtään mistään mitään, häihin liittyen siis.Meillä on siis varattuna 2013 elokuulle Furuhed. Eihän se mikään maailman juhlavimman näkönen paikka itessään oo, mutta mun mielestä kyllä varsin sievä ja uskon, että koristelulla saa ton tosi kivan näköseks. Ollaan tuosta maksettu siis varausmaksuna 100€.

Vaan kummasti muiden ihmisten puheet saa epäilemään omia valintojaan! Juteltiin tulevan aviomieheni ja hänen vanhempiensa kanssa hääjutuista ja kovasti he olivat sitä mieltä, että olis hyvä, jos paikassa ois A-oikeudet (meidän ei tarttis maksaa ihmisten ryypiskelyjä) ja yöpymismahdollisuus. 

... Ja nyt mä oon ihan sekasin. Keksisin toki vaikka miten monta tapaa ratkasta nää ongelmat, voisin vaihtaa juhlapaikkaakin vielä ja miettiä jonkun toisen kirkon Haapajärven kirkon tilalle. Ainut ongelma on niinkin hankala kaveri, kuin RAHA. Se kun vaan on fakta, että meidän juhlapaikka on tosi edullinen moniin muihin verrattuna ja että me maksetaan vähemmän juhlapaikasta+pitopalvelusta+vieraiden juottamisesta kuin siitä, että vietettäis häät esim jossain hotellissa ja maksettais siellä ruuat. Toki olis ihanan helppoa, jos vois häät hotellissa järjestää ja saada kaikki hoitumaan vaan yhden toimijan kautta. Ja pääsis vielä samaan hotelliin edullisemmalla hinnalla viettämään hääyötä! 

Oon tässä yrittäny miettiä ja pohtia ja jahkailla. Onko mulle tärkeempää päästä naimisiin ens kesänä pienemmällä budjetilla vai se, että saan käyttöön isomman budjetin sillä kustannuksella, että häät siirtyy vuodella eteenpäin? Tai mistäs sitä tietää, jos sitten rupeekin siirtelemään häitä ihan jatkuvasti - "no jos nyt vuodella vielä siirtäis, sitten saatais paljon isommat kukka-asetelmat pöytiin..." "ehkä vielä yks vuos, haluisin tarjota vieraille shampanjaa ja sitten haluisin kalliimman hääpuvun...". Missä menee raja?

On vaan oikeesti tosi raskasta tuntee omat hääjärjestelyt ihan onnettomiksi. En oikein tiedä, että mihinkä suuntaan tästä pitäis lähteä. Onko todella vierailta liikaa pyydetty, että pohtisivat itse majoitukset? Ja sekin vielä, että vieraat joutuis itse selvittämään siirtymisensä kirkkoon (ja kirkosta juhlapaikalle, matkaa n 2km)? Eikö häät oo kuitenkin sellaset, että viittii nähdä vähän vaivaa vieraanakin näiden asioiden eteen? Olis tosiaan aivan ihanaa järjestää häät helsingin keskustassa niin, että kaikilla on helpot kulkuyhteydet juhlapaikalta kotiin. Ikävä vaan todeta, että meillä ei ihan oikeesti oo rahaa sellaseen.

Irtoiskohan joltain jotain perspektiiviä asiaan ja kannustavia sanoja? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti