14.8.2012

Ei aivan jumpin...

... Mutta ihana kuitenkin! Ostin siis muistaakseni viime keskiviikkona Seppälästä collegehaalarin! Tokihan olisin halunnut ostaa jumpinin tai jonkun piece of norwayn kun niitä saa niin sairaan kivoilla kuoseilla, mutta päädyin nyt tähän reilusti halvempaan vaihtoehtoon. Ihan kelasin vaan sitä, että tällä tulotasolla on tyhmä maksaa +100e vaatteesta, jota ei varppina käytä missään muuta ku kotona.

Haalari näyttää siis TÄLTÄ, on tuo pinkki versio tuolla ällöllä CHILL OUT -tekstillä. Se printti on ihan pönttö, mutta pinkki nyt veti enempi puoleensa kuin harmaa. Ja pöntöstä tekstistä huolimatta tuo on aivan ihana. Mies just naureskeli, että eilinen tais olla eka päivä haalarin ostamisen jälkeen, kun en sitä oo käyttänyt! Yhden yönkin vetelin sikeitä uppoutuneena haalariini. En tiiä mitään parempaa tällä hetkellä, kun pehmoinen haalari, sohvan nurkka ja muumit. Voi olla, että tuo kombo on tiedossa huomenna (tai siis tänään), kunhan pääsen yövuorosta veks!

Oma versioni on kokoa M (siis ihanaa, koskahan viimeks oon ostanu jotain muuta ku L tai XL...) ja tosiaan, vaikka normaalisti vaatekoko on isompi, on tuo ihan mainion kokonen. Ja lämmin. Ja ihana. Ja pehmoinen. Edelleen. Että tervetuloa vaan kylmä ja kakka syksy, OON VALMIS. Bring it on. Tai ei ehkä ihan vielä.

Sellasta siis joo, 8h töitä takana ja 7h edessä, pahoittelen sekavaa tekstiä! On muuten viiminen yövuoro kesätöissä, wohoo!

Ja nyt jotenkin kusee nää tekstikoot. Toivottavasti ei näytä ihan karseelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti