4.8.2012

Unelmahäät

Päätin nyt kiduttaa itseäni tekemällä postauksen unelmahäistäni. Siis häistä, jollaiset järjestäisin jos mulla olis budjetti joka venyis kaikkeen mitä haluaisin! Juhlapaikka+kirkko valittu kuitenkin sen verran realistisesti, että olen pysytellyt Suomen rajojen sisällä :)

En tiiä kannattaako tätä käydä läpi, saatte vaan huonoja ajatuksia siitä miten hauska ois itekki tehä tämmönen. EI OO HAUSKAA. TULEE PAHA MIELI. :D

Kirkko


Kirkkona saisi toimia Helsingin Vanha kirkko siinä Ruttopuistossa, mun mielestä se on vaan niiiin nätti. Ja kirkolta toki järkättäis kuljetukset vieraille tuonne juhlapaikalle!


Juhlapaikka


Juhlapaikaksi valitsisin Espoon kartanon, aivan mielettömän nätin näkönen paikka! Voin vaan kuvitella miten upeita valokuvauspaikkoja tuolta löytyis... Onneks tuolla on jo meijän haluama hääpäivä varattu ni ei tartte tuon perään enempää itkeä ;)

Koristelut

 
Vaaleita sävyjä, tuoleissa päälliset, kukkia... Tässä kuvassa silmä lepää, ihanan rauhallinen tunnelma! Varsinkin nuo ruusut tuossa asetelmissa on IHANIA. Ja kukkia saisi olla tosiaan ihan riittämiin, illalla lukuisat kynttilät sytytettäisiin ja voi vitsi.. <3

Ruoka & juomat

Laaja valikoima erilaisia ruokia buffassa, lapsille ja lapsenmielisille (sekä muuten vaan makean ystäville) karkkibuffet (joka sais kyllä olla VÄRIKÄS) ja avoin baari, josta vieraat voisivat käydä hääparin piikkiin pyytämässä erilaisia drinksuja. Ja se KAKKU. Vähän yliampuva ehkä, mutta toisaalta niin kaunis.


 Musiikki

Jousikvartetti. Aivan ehdottomasti! Ne sais olla paikalla kirkossa soittamassa häämarssin, ja jatkaisivat sitten juhlapaikalla taustalla saapumisen ja ruokailun ajan. Rakastan jousimusiikkia!
Illemmalla haluaisin bändin soittamaan tanssimusiikkia, josta myös vanhempi väestö tykkäis. Ja yöllä puikkoihin sais astua osaava DJ, jolloinka pistettäis kunnon bileet pystyyn!

Auto

 
Jotain tämmöstä ihanaa 30-luvun tyyliä, tykkäään paljon enempi tämmösestä hääautona kun jostain nykyäaikasesta sporttikaarasta/limusiinistä. Saati sitten hummerista. TAI LIMUSIINIHUMMERISTA. Hyi saakeli.

Hääpuku

Nää pukumeiningit oon kattonu ihan vaan sen mukaan, et mikä näyttää hyvältä. En oo ajatellut ollenkaan sitä, että mikä mulle oikeesti sopis. Leikitään, että oisin 30kg kapeampi ja 30cm pidempi ja että KAIKKI näyttäis mun päällä aivan sairaan hyvältä!
Jeps. Rupesin melkeen itkemään ku kattelin Pronoviaksen sivuilta näitä hääpukuja. Oon aina ennen ollu sitä mieltä et ihan sama onko joku Sottero tai Pronovias tai joku ihan muu merkki, et ei sillä korkeemmalla hinnalla niin paljo hienompaa saa. Tää on kyllä ihan uskomattoman kaunis, oli paljon muitakin upeita etten oikeesti kestä.


Okei. Ois vielä esim sormus ja häämatkakohde käymättä läpi, mutta mä en enää pysty enkä kykene jatkamaan tätä tällä kertaa! Älkää ikinä tehkö mitään näin typerää, rupee vaan nakertamaan! Katotaan jos joku päivä on taas sen verran masokistinen olo, että otan nuo loputkin osiot vielä esittelyyn. Palaillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti