5.8.2012

Juhlapaikka kauniiksi!

Eilen tajusin, että ihan oikeesti ei oo enää kamalan pitkä aika häihin! Reilu vuosi. Ei se muuten lyhyeltä tuntuis, ellei aina välillä muistais et just vasta oli yli vuosi ja kolme kuukautta aikaa. Minne ne 3kk on kadonnu? Aika juoksee ihan mieletöntä vauhtia! Päätin siis eilen laittaa tilaukseen ensimmäisen satsin paperilyhtyjä, jotta näen niiden laadun ja sen, vastaako odotuksia. Jos on jees, tilaan toisen satsin isompia ja eri värisiä :) Onneks on vielä aikaa kikkailla tälleen! 


12 kpl 8" (20cm) halkaisijalla varustettuja paperilyhtyjä. Mikäli näistä tykkään, ajattelin tilata isompia (12" tai jopa 16") ja ivoryn värisiä. Näihin kun vielä sais jotkut ledit sisälle..! Hintaa näillä paperilyhdyillä oli vähän alta 14€ kaikenkaikkiaan, postituksesta en erikseen maksanut :) Mun mielestä samalta myyjältä ostin satiininauhan kutsuja varten, sillon ainakin toimitus oli nopea ja tuote hyvälaatuinen. Toivotaan, että on sama homma näiden kanssa!

Ja joo, päädyin nyt värien kannalta tähän valkonen+ivory+oranssi -teemaan. Pakko se oli jotain valita, ja tää nyt on pyöriny eniten päässä enkä oo oikein osannu ees aatella muita vaihtoehtoja sit kuitenkaan. Toivotaan, että ei kauheesti riitele nuo värit sitten seinien siniharmaan kanssa...


Tätä on kans aivan pakko kokeilla! Kyseessä siis näppärän Martha Stewartin suodatinpusseista tehty RUUSU! Siis aivan mieletöntä, jos näiden tekemisen opin niin voi juku että säästetään kukkakoristeissa ;) Nuo näyttää niin kauniilta, värit pääsee ite valkkaamaan ja huomattavasti halvempia kuin oikeat ruusut! Joo, oikeet on aina oikeita, mutta tällä tavalla saisin ainakin kukkia laitettua koristeluun, kun oikeita ei budjetti montaakaan salli! Siis aivan mahtavaa.

Lupaan ottaa sitten kuvia mun säälittävästä yrityksistä. Ehkäpä tää on sellanen asia, johon voisin valjastaa taiteellisesti hyvinkin lahjakkaan pienen siskoni? Ainakin se on joskus näpertänyt ihan hullusti ihan hullun siistejä post-it -kukkasia...

Hei, löysin TÄÄLTÄ vielä ohjeen pionin näkösiin suodatinpussikukkiin! En tiiä, onko suomessa ton mallisia suodatinpusseja? On varmaan? Pitääkin koklata molempia... Oon aivan täpinässä täällä ;)

2 kommenttia:

 1. Heips!

  Yritin etsiskellä, että olitko kirjottanu ikinä paperilyhdyista jos ja kun ne saapuivat. Etsin nimittäin itsekin ivoryn värisiä lyhtyjä ens kesän häihin ja noin halvalla en oo vielä löytäny. Tilasitko ebayn kautta vai suoraan tuolta chinagifts-sivulta? Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo muuten kirjotellut niistä sen enempää!

   Tilasin siis ebayn kautta ne lyhdyt, tulivat jossain parissa viikossa (jaksaa aina yllättää se miten vikkelästi tavarat tulee KIINASTA suomeen, suomen sisäsissäkin ku tuntuu välillä kestävän pieni ikuisuus) ja oli kaikki loistokunnossa ja just sitä mitä pitikin :) Tarkotus ois vielä tilata samalta heebolta isompia ja eri värisinä!

   Oman kokemuksen perusteella voin siis lämpimästi suositella :)

   Poista