2.4.2013

Tapaaminen avustajien kanssa

Pidettiin kaasojen ja bestmanien kanssa palaveri sunnuntaina, tarkoituksena vähän nyt saada heillekin tietoon et missä mennään ja ideoida ongelmakohdissa. Mä olin tosiaan saanu sellasen kevyen hääpaniikin aikaseks perjantai-iltana, ja juhlapaikka-asiaa vatvottiinkin sitten lähes kolmeen asti yöllä... Päänvaivaa tuotti mm se, että en koe osaavani koristella juhlapaikkaa hienoksi (kun taas jotkut juhlapaikat on hienoja ihan ilmankin koristeita) ja se, että juhlapaikan pihalla on neulasia. Vähän kyllä naurattaa näin jälkikäteen ajateltuna ;)

Tapaaminen tuli siis tosiaan tarpeeseen! Olin ostanu sitä varten häälehdenkin, ihan kuulkaa Martha Stewartin häälehden! Ihan hillittömän paksu ja ajattelin et tän on pakko olla täynnä kaikkia ihania DIY-ideoita. Ei ollu. Oli täynnä mainoksia. En saanu siitä yhtään ideaa minkään suhteen.

Saatiin kuvaaja-asia etenemään, veljen valokuvaajakaveri ois näillä näkymin se, joka tulee meidän häihin kuvaamaan. Tää pitää nyt vielä varmistaa ja kattoa vähän sen ottamia kuvia, mä oon ihan sormet ristissä täällä ku haluun et se on hyvä! Haluun haluta sen! Tää asia tarkentuu nyt siis vielä tässä lähiaikoina.

Ajattelin, että vuokraan pitopalvelusta valkoset pöytäliinat (7e/kpl muistaakseni), ja sit pistän siihen pellavaiset kaitaliinat. Vielä kun keksisin, mistä mä sellaset saan! Sellaset ruskeet tiettekö. Teemaväri on joo oranssi, mutta en halua liikaa oranssia. Sekin tuottaa vielä vähän päänvaivaa, että miten ne kaitaliinat laitetaan neliön muotosille pöydille, jos jokaisella sivulla istuu porukkaa. Pitää funtsia! Sit jokaiseen pöytään jotkut pienet ja sievät kukka-asetelmat ja kynttilöitä. Niitäkin varten tuli jotain ideoita. Pitäs nyt vaan ruveta päättämään et mitä kukkia ja miten paljon, niin pääsis jutskaamaan kukkakauppiaitten kanssa. 

Onko kukaan muuten huomannut, onko halvempaa ostaa suoraan jostain puutarhasta kukat (jossa ois jotain leikkokukkasidontaakin), vai onko ihan sama ostaa sit vaan kukkakaupasta?

Kovasti koitettiin puhua bestmaneille, et ois kauheen kiva, jos heil ois häissä rusetit. Eivät lämmenneet, vielä on aikaa.. ;)

Puhuttiin ohjelmasta kans jonkin verran, hyviä ideoita tuli! Ja kerrottiin (tulevan) miehen kanssa, että ei mitään morsiamenryöstöjä kiitos.

Niin joo, me päätettiin haluta photo booth, vaikka se onkin tosi kulunu idea. Se on vaan niin hirveen hauska. Ja pakko sen on olla toimiva juttu, ei kai sitä muuten ois niin monissa häissä käytetty!

Mitähän vielä. Hotellihuone varattiin hääyötä varten Kluuvin GLO Hotellista, siihen kuuluu skumpat ja myöhäset check-outit ja ja huonepalveluaamiainen jne. Kuulostaa varsin hyvältä, oli myös tosi järkevän hintanen :) 

Tällä viikolla ollaan menossa tapaamaan ekaa kertaa pitopalvelun väkeä, sit saadaan sekin homma aika pitkälti pakettiin. Mä en tiiä et miten me ollaan koko ajan laskettu et siihen kuluis se joku 4000e - mä tein just laskelmat, todellisuudessa se tulee kustantamaan n 3000e. Eipä siinä, onhan se parempi laskea reilusti yläkanttiin - ainakin on yhtäkkiä 1000e enemmän rahaa taas johonkin muuhun! 

Häävalmistelut etenee taas ihan mukavasti, pahin jumi ohitettu. 4,5kk aikaa siihen suureen päivään. Aika kuluu kyllä ihan älyttömän nopeesti, pitää ihan tosissaan tehä aikaa tälle häätouhulle, että saadaan kaikki tehtyä ajoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti