19.4.2013

Organzaa. Helvetisti organzaa.

Anteeksi tuhma sana otsikossa!

Tilasin tuossa alkuviikosta tosiaan organzaa ebaysta. Pitkien pohdintojen ja muutaman konsultaation jälkeen päädyin tilaamaan sitä sävyssä ivory. Pelkäsin eniten tuon ivoryn kanssa, että se tulee olemaan liian vaalea eikä erotu kaitaliinana tarpeeksi valkoisesta pöytäliinasta. Tai pelkään edelleen, ei oo siis vielä tilaus saapunut.

Tilasin sitä 2 x 25m rullaa. 50m organzaa. Ei tsiisus! Siinä onkin sitten kangasta kerrakseen, etenkin, jos huomaan ettei se ookkaan niin hyvän värinen. Onneksi on vielä aikaa tilata sitä jossain toisessakin sävyssä jos niikseen tulee ja käyttää sitten tuota muissa koristeluissa. Ajattelin yhtenä mahdollisuutena sen, että sitä vois yhdistää esimerkiksi jouluvalojen (joo, ajattelin hyödyntää sellasia pieniä jouluvaloja koristelussa) kanssa. Silleen niinkun siihen päälle (kuitenkin niin, ettei se yhtäkkiä leimahda liekkeihin. Käyköhän näin helpposti?), jotta tulee vähän nätimpi valo ja juhlavampi fiilis.

Ja mikäli ei silleen normaalisti kaitaliinana käytettynä erotu siitä pöytäliinasta, voihan sitä käyttää pöytäkoristeena möyheemmin, jolloin kagas menee osittain päällekkäin ja sävykin näkyy luultavasti paljon paremmin! Eiköhän me tuolle kaikelle organzalle jotain keksitä.

Nyt on myös kauhee dilemma nuiden karkkibuffaa varten hommattujen pillien ja pussien kanssa. En oikein tiiä enää, että tuleeko meille karkkibuffaa vai ei. Nyt siis lähinnä mietin, että mikäli buffaa ei tuu, pitäiskö iskeä joku arvonta tänne koskien ainakin osaa nuista tavaroista. Olisko kiinnostuneita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti