11.4.2013

(tulevan) miehen hääpukeutuminen almost check!

Lähdettiin eilen aamulla uhmaamaan väenpaljoutta. Suunnattiin siis puoli kymmenen pintaan Helsingin keskustan Stockalle. Olipahan väkeä!

Lähdettiin siis metsästämään tätä pukua. Toinen mitä pidettiin potentiaalisena vaihtoehtona, oli eräs tarjouksessa ollut Versacen puku. Kun päästiin Stockalle, ei siellä enää sopivaa kokoa tuosta Armanin puvusta ollut, joten mies sovitti kokoa suurempaa ja kokoa pienempää versiota. Versacen puku oli sopivan kokoinen, mutta se oli tosi kiiltävää materiaalia ja tästä syystä jätettiin se sitten pois harkinnasta. Juhlia varten kiiltävä materiaali olis kyllä jees, mutta työpukuna ei ehkä ihan niin kiva.

Onneksi tajusin katsoa verkkokaupasta noita Armaneja, siellä oli siis liian ison ja vähän liian pienen välistä olevaa kokoa vielä muutama jäljellä! Pistin saman tien tilaukseen, luotto sen sopivaan kokoon on todella vahva. Oli muuten tyylikäs puku, hintaakaan ei ihan niin järkyttävän paljon (499e) varsinkin kun tietää, että (tuleva) mies tulee sitä käyttämään säännöllisesti monta vuotta työelämässä :)

Varsin mainio fiilis! Jahka puku kotiutuu, ruvetaan miettimään liivin, kauluspaidan ja skrakan värejä. Puku itsessään on siis ihan tumman harmaa. Puvun tilaamisen jälkeen (tuleva) mieskin oli tosi tyytyväinen, hänen pukunsa (joita siis on useampia tuolla kaapissa odottamassa, että dude saa taas töitä) kun ovat aina ennen olleet edullisia Dresmann-versioita! Eihän niissä mitään vikaa sinällään ole, mutta tekokuitumateriaalin takia ovat kuulemma kohtalaisen hiostavia kesällä.. :D

Sellasta siis tänne tällä hetkellä, kohta suuntaan käymään uudella salillani tarkistamassa, että siirtosopimus on varmasti tullut perille ja muutenkin tarkastamassa pari jutskaa sopimukseen liittyen. Laihdutusproggis etenee hyvin tasaisesti, nyt kun sais vielä liikunnat kunnolla mukaan! Jännittää seuraava kerta, kun käydään mun vanhemmilla, koska tulen sovittamaan hääpukua pitkästä aikaa... Katotaan, meneekö yhtään enempi kiinni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti