19.12.2012

Okei. Okeiokeiokei!

Ensimmäisistä "voi saakeli kun menee rahaa apuaaaaa" -ahdistuksista selvinneenä (kiitos kaasoni, joka neuvoit nyt rohkeasti kaivamaan sen faking excelin esiin ja kattomaan budjetin tilanne - on ihan totta, että yleensä tietämättömyys ahdistaa!) tilanne ei oo niin paha kuin ajattelin!

Tällä hetkellä näyttäis siltä, että tulossa ois vielä about 7500e edestä kuluja, jos vedetään aika tiukalla linjalla (tiukka linja tarkotti tässä nyt sitä, että laskin pitopalveluun 4500e heheheh). 2000e ois suunnilleen hunssattu menemään. Nää on siis tosi alustavia laskelmia, että varmasti tulee siis enempi kuluja vielä ku oon osannu aatella!

Samaan aikaan sillä plussapuolella ois noin 8500e. Sikäli siis ei oo mitään kauheeta hätää. Miehen porukat on tosiaan niin ihania, että ne lupas auttaa parilla tonnilla ainakin. Sen 2000e mä nyt laskin tohon mukaan, voi tosiaan olla, että sieltä tulee vielä jotain ylläribonuksia :) Miehen mummo on kuulemma kans valmis auttamaan, varmasti myös mun vanhemmat jeesaa esim kukissa jne.

Huh. Nyt voin rauhottua ja todeta, että ei meidän häistä nyt NIIN paskat tuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti