3.12.2012

Maanantai

Selkä jatkaa edelleen kipeilyä. Se oli jo selkeesti parempi tossa yhessä vaiheessa, mutta olin jeesaamassa kaasoani muutossa nyt la ja su... Ei tehny kyllä ollenkaan gutaa. Katotaan millasessa kunnossa tää on huomenna, ois nimittäin treenit ja mä en haluis jättää kaksia väliin peräjälkeen :( Varsinkin, kun torstaina ei oo treenejä laisinkaan. Ihan hirvee hinku urheilemaan, pääsis ees salille!

Rupesin tässä selailemaan Pinterestistä hääjuttuja, kun tuntuu, ettei oo nyt oikein taas minkäänmoista inspiraatiota tehä mitään. Pinterestistä harhauduin etsyn sivuille, ja etsyn sivuilta sain idean. Mä vihaan "hassuja" kakunkoristeita, haluun jonkun ihan simppelin tai sit en ollenkaan. Nyt kuitenkin löyty jotain, jota voisin harkita sikälimikäli mun ja miehen harrastus jatkuu häihin saakka (mies kun ei oo aina yhtä täpinöissään siitä touhusta).

Kuva TÄÄLTÄ 

Yritin tässä selata pinterestistä muitakin kuvia et sais vähän inspistä tähän touhuun, mut eksyin kattomaan Joseph Gordon-Levitt'in kuvia. Kattokaa tekin, suosittelen LÄMPIMÄSTI ;)))

1 kommentti:

  1. Pitäis kanssa löytää kakkukoriste jostain.. :) En vielä tiedä millainen, mutta ehkä jotain löytyy.
    Liityin lukijaksesi ja jään seuraamaan hääjärjestelyitänne :)

    -Sartsu

    VastaaPoista