28.12.2012

Huomenia!

Aikaisin jalkeilla taas :) Mikäs tässä möllötellessä, aikasin herääminen on ihan jees sillon, kun ei olis PAKKO! Tieto siitä, että nukkumaan voi mennä takasin ihan koska takansa, tekee hereilläolosta paljon mukavampaa. Muumit ja kahvi muumimukista näin aamutuimaan on tosi toimiva kombo.

Suunnitelmana tälle päivälle olis keskustassa pyörähtäminen - pitäähän sitä vähän käydä alennusmyynneillä ihmettelemässä. Etenkin KICKSistä ajattelin käydä ostamassa jotain mukavaa, sain nimittäin tulevilta appivanhemmilta lahjakortin sinne :) Se on muodostunut jo perinteeksi, yleensä oon just joulun jälkeen ostanut meikkivoiteen, jolla pärjäilenkin hyvin sitten seuraavan vuoden. Sikäli kiva, koska Lancomen meikkivoiteet on aika tyyriitä, enkä niitä mielelläni jatkuvasti ostele... Nyt tosin tekis enempi mieli ostaa jotain ihan muuta, mutta meikkivoiteelle ois kans kohta tarvetta. Pitää vähän funtsia!

Vertailin muuten eilen värikarttoja meidän sohvaan. Moinen touhu vahvisti entisestään fiilistä yhtä ihanaa sävyä kohtaan. Olohuoneen yksi seinä tulee siis mitä luultavimmin olemaan tämän värinen:


Seinä, joka tuolla maalataan, on melkosen kapea ja sijaitsee isoa ikkunaa vastapäätä. Muuten en varmaankaan uskaltais noin tummalla ryhtyä maalailemaan :) Makkarin seinän väri pitäs vielä miettiä..

Nytpä meen lakkaamaan kynnet ja pistämään naaman kuosiini et kehtaan lähteä ihmisten ilmoille. Palailen tuttuun malttamattomaan tapaani jahka pääsen kotiin ytimestä, esittelen sitten ostoksia sikäli niitä on siunaantunut! ;)

2 kommenttia:

 1. Väri näyttää hyvälle tehostevärille! Meille on jossain vaiheessa tulossa olkkarin iso seinä sellaisella tuomalla sisustuslaatalla. Mutta meillä on muuten niin vaaleeta, että pakko saada se seinä tuomaan vähän syvyyttä ja sävyä.

  -Sartsu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sillä mäkin vähän aattelin tota semitummaa sävyä, saa vähän ryhtiä :) Aattelin eka, että ois kiva maalata telkkarin takana oleva seinä tummanharmaalla (meillä on telkkarissa sivuilla semmoset makeet valot ni vois näyttää aika siistiltä), mutta siinä uudessa asunnossa on nyt just se ikkunaa vastapäätä oleva seinä viininpunanen (muuten valkosta) ja siitä en tykkää, joten se pitää anyways maalata :p Ja aattelin et helpommalla päästään ku maalataan se sillä tummalla sävyllä ni ei tartte niin montaa kerrosta vedellä ;)

   Poista