19.11.2012

PitopalvelutRuoka on mun mielestä aika tärkee osa häitä, en kaipaa mitään gourmetruokaa, mutta kyllä sen ruuan pitää hyvää olla. Haluan myös ihan luonnollisesti, että tarjoilijat osaavat hommansa.

Meillä on varattuna tällä hetkellä Pitopalvelu Hupli, jonka valitsin puhtaasti sen kohtuullisen hinnan ja netistä lukemieni kehujen perusteella. Viimeaikoina olen kuitenkin lukenut enemmän ja vähemmän negatiivisia juttuja ko pitopalvelusta liittyen ruuan tasoon sekä tarjoilijoiden ammattitaitoon. Iski vähän paniikki. Ja voi toki olla, että ihan turhan takia.

Päätin kuitenkin pyytää muutamalta pitopalvelulta vielä tarjouksen. Toinen firma kyseli lempiruokia ja toiveita menua varten, kerroin ne heille, ja eilen tuli ehdotus menusta sekä hinta.

Menu näyttäisi tällä hetkellä tältä:

LämminsavulohiKylmäsavulohiRemoulade-kastike (kalalle)Kanacaesar-salaattiVihreä salaatti, salaattikastikeSuolakurkku 
LihapullatPaahtopaisti, punaviinikastikeKeitetyt perunatKermaperunatLämmin kasvisruoka (kasvissyöjille, sis. esim. kasviksia ja tofua) 
Patonki, leviteVesi, mehu, kotikalja
Kahvi
Tämä setti maksaisi 35e/nenä. Kakun ajattelin myös tilata heiltä, ja luultavasti saataisiin se mahdutettua hintaan niin, että kustannukset olisivat 40e per naamari.  Eihän tuossa mitään kauheen erikoisia ruokia ole tai mitään hurjia määriä eri sortteja, mutta mun mielestä tuo vaikuttaa kuitenkin aika herkulliselta.. :) Ja ehkä parempi ettei liikaa kikkaile eri ruokien kanssa, mielummin vähempi ja laadukkaammin tehtynä. 

Miltä menu teidän mielestä näyttää? Onko liian tylsä vai perinteinen mutta herkullinen? ;) 

En tosiaan tiedä vielä, että mitä tuohon hintaan tarkemmin ottaen sisältyy - onko pelkästään sapuskat, vai myös tarjoilijat + astiat yms. Se selviää varmaan pian, infoilen sitten! :) Lisäksi tuli hyvä fiilis tästä pitopalvelusta - kyseessä on kaverini isän serkun ja tämän miehen yritys ja yhteistyö on ainakin tähän asti sujunut ihan erinomaisesti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti