22.11.2012

Ihana torstai!

Niin siisti tää päivä!

Aamulla heräsin vatsalihakset jumissa enkun tenttiin, joka meni oikein mainiosti. Tai siltä ainaki tuntu! Tiistaina ollu enkun suullinen esitelmä meni myös hyvin, sain siitä jopa 4.5/5! Mulla oli aamulla ihan kauhee väsymys, mutta jotenkin oon saanu käännettyä sen niin, että on ollu vaan tosi tarmokas olo. Oon saanu siivottua makkarin ja eteisen oikein kunnolla, nyt ois vielä edessä olohuone ja keittiö. En varmaan koko urakkaa ehi tekemään tänään, koska pitäs vielä kokkailla ja ulkoilla koiran kanssa ennen viimistä rugbyn alkeiskurssikertaa! Tiistain reenit meni oikein kivasti, oltiin onneks niin fiksuja et ku päästiin sieltä kotio (n klo 23:00), napattiin koira mukaan ja tehtiin kevyt palauttava hölkkä/kävelylenkki. Ja sen jälkeen vielä n 20min venyttelyt kotosalla. Vaikka illalla olikin reidet kipeenä, niin eipä ollu enää aamulla :) Eli venyttely näköjään kannattaa!

Saatiin vastaus muuten sieltä pitopalvelusta siihen kysymykseen, että mitä kaikkea 35e/hlö -hintaan sisältyy. Siihen sisältyy ruuat, plus ruokajuomat (maito, vesi, kotikalja) ja leivät sun muut. Ei muuta. Ei edes astioita. En tiiä kyllä miten normaali tämmönen käytäntö on. Siis juu, tietty tarjoiluastiat sisältyy mut ei muu. Ne pitäs siis vuokrata, ja sit erikseen tarjoilijoiden palkat. Vähän harmittaa, eipä tuo silti varmaan mikään mahdoton hinta oo, mut blaaaah. Pitää vähän laskeskella ja funtsia. Pitäs vielä etukäteen maksaa puolet tuosta pitopalvelusta varausmaksuna...

Mut hei. Vielä palatakseni tähän urheiluhommaan. Oon aivan saakelin ylpeä tän viikon hommista:

Ma: sali
Ti: rugby
Ke: fitness pilates
To: rugby
Pe: sali
La: vapaa
Su: vapaa

Huomisen, perjantain, voin toki vielä ryssiä vaikka miten, mutta vaikka se jäis väliin (ei oo jäämässä), oon megaylpee itestäni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti