3.2.2012

Yhtään ei väsytä.

Blogin puolella on ollut nyt hieman hiljaiseloa, pahoittelen! Nyt yritän saada sepustettua, mitä tänä hiljaisena aikana elämässä on tapahtunut. Ei oikeesti mitään mullistavaa, no worries ;)

No ihan ensin, se tentti jonka sanoin menneen kivasti, sain siitä 5! Oikein hyvä fiilis jäi, vaikka kyllä se tuli ehkä vähän turhan helpolla :D En kovinkaan paljoa nähnyt vaivaa sen eteen. Silti, hyvä näin!

Viime viikonlopun vietin ensin pe-la yötöissä, sellanen mukava 15h puristus. Ajattelin, että onneks on sunnuntai JA maanantai vapaana, niin ehtii vähän rentoutuakin. No, perjantai-illalla lupauduin tulemaan myös sunnuntai-iltavuoroon. Sunnuntai-iltana ajattelin, että onneksi on vielä maanantai vapaata. Maanantaiaamuna sain puhelun (johon heräsin), ja lupauduin unenpöpperössä menemään iltavuoroon. Tiistain, keskiviikon ja torstain vietin koulussa, tänään hetkeksi kouluun ja illalla taas 15h yövuoroon, sunnuntaina laskemaan ääniä pressanvaalien tokalle kierrokselle ja maanantaina samainen homma. Eli aika paljon on tullut nyt tehtyä töitä, mutta kuten miehelle totesin, parempi tehdä töitä nyt kun niitä on! Keikkahommat on kuitenkin sellasia, että voi olla pitkäkin aika, ettei mitään hommia ole tarjolla.

Niin joo, lisäksi päätin, että oma koulu menee jäihin myöhemmin keväällä - varasin itelleni valmennuskurssin, jonka avulla (ja miehen tuutoroimana) toivottavasti aukeavat oikeustieteellisen ovet ensi syksynä :) Kova jännitys jo nyt!

Sellasta tänne siis, voisin kehitellä vielä yövuorossa jotain kivaa postausta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti