17.2.2012

Tee se itse!

Meillä on olohuoneessa kaksi erikokoista (toisessa 6 ja toisessa 4 "lokeroa") IKEAn Expedit-hyllykköä. Niissä on ripoteltuna 4 upotettavaa kaappia ja 2 laatikostoa. Molemmat siis IKEAsta, värinä punainen, hintaa sellasilla on muistaakseni 25€/kpl. Halusin päästä eroon punaisesta, jota oli aika paljon olkkarissa. Ostettiin punasen tv-tason tilalle valkoinen, ja kahen opiskelijan budjetti ei olis ollut kovinkaan ilonen 150€ uhrauksesta uusien kaappien ja laatikoiden hankkimiseen. SIISPÄ päätettiin ryhtyä näppäriks! Oikeesti ei kumpikaan olla kauheen näppäriä.

Hommaa varten tarvittiin kolmisen metriä värillistä kontaktimuovia, jota ostettiin Tapiolan Etolasta - parhaat valikoimat jotka löysin. Niitä on kuviollisia ja yksvärisiä ja ties mitä :) hintaa muoville tuli reilu 10€. Sen jälkeen otettiin ruuvari, sanomalehteä lattialle, fairyvettä, rätti ja sellanen ikkunanpesulasta. Kaappien ovet irrotettiin saranoista, laatikot otettiin vaan yksitellen irrallisina. Vähän mittailtiin muovia, leikattiin biitti, pyyhittiin kaapin/laatikon pinta ja annettiin vähän kuivua ja sit aseteltiin vähitellen muovi oikeelle kohalle ja kiinnitettiin kunnolla niin et vedettiin lastalla siitä yli - ei tuu kuplia :) sit vaan reunat niinku päällystäis kirjaa. Kaks ekaa oli vähän vaikeita mut jutun oppi nopeesti. Ja lopputulos on ihana, tykkään ihan hirveesti ja tulee jatkuvasti hyvä fiilis ku oli niin halpa homma :) isoja pintoja on varmasti vaikee tehä, mutta tuommoset vähän pienemmät toimii tosi kivasti!Enkä tiiä miks toi kuva näkyy niin piskuisena ku yrittää kattoa isona, koitan fiksata!

Tänään ollaan vaan rentouduttu - kiinalaista ruokaa masu täys, kohta saunaan, sen jälkeen leffa ja ajoissa nukkumaan... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti