20.1.2012

My Morning

Aamut. Niin kamalia, varsinkin kun katsoo ulos pimeyteen ja siihen HELKKARIN LUMISATEESEEN. Voisko sitä tulla vielä vähän lisää, tän hetkinen lumimäärä kun ei millään riitä! Ja se on toki muutenkin siistiä tarpoa kouluun ja lenkkeillä koiran kanssa tuossa säässä, kun koko ajan tuiskuttaa lunta taivaalle. Lumi on ihan ok, mutta oikeesti, riittää jo!

Aamulla heräsin sen verran aikasin, että jaksoin jopa kuvailla niitä meikkejä, joita päivittäin käytän. Kuvat on semisti karseita luonnonvalon puutteesta johtuen, eikä kaikki muutenkaan onnistuneet. Yritin sitten vielä hienosti ja kivasti muokkailla noista tuollasen kollaasin, joka on kyllä ehkä pahempi kun se, että oisin laittanu kaikki kuvat yksittäin taustoja poistelematta.
Siinä se nyt kuitenkin on. Tuo ihana pakki on muistaakseni Clas Ohlsonilta ostettu kalastusboksi, joka on ihan hauska, mutta armottomasti liian pieni kaikille meikeilleni. Ajaa kuitenkin toistaseksi asiaa, kunnes löydän sen täydellisen työkalupakin, johon rakkaat meikkini saan kivasti mahtumaan. Ihan oikeeta meikkipakkia en tuu varmasti ostamaan aikoihin, ne on niin pirun suolasen hintasia.

Mitäs kaikkea tuosta sitten löytyykään? Näillä kamppeilla pärjään loistavasti arkimeikin suhteen, yleensä repertuaari on aika sama myös juhlameikin kanssa. Kahdessa kuvassa näkyy ihanaIHANAihana Urban Decayn Naked-paletti, jota rakastan yli kaiken ja jota ilman en enää ikinä halua elää. Sain sen joululahjaksi (tulevan) mieheni vanhemmilta, oli kyllä aika nappiostos! Mukana tuli myös pieni purtilo Urban Decay Eyeshadow Primer Potionia (UDEPP), jonka tosin lahjoitin pikkusiskolleni kun olin saanut haltuuni tuon Too Facedin Shadow Insurancen. Molemmat toimii ainakin omilla luomillani aivan fantastisen loistavasti, ja varmasti jompi kumpi tulee löytymään aina ja jatkuvasti meikkivalikoimastani. Kuvassa pönöttää lisäksi Lancomen Teint Miracle, aivan ihastuttava meikkivoide! Ennen tuon hankintaa käytin pelkästään Lily Lolon mineraalimeikkivoidetta, josta tykkään myös kovasti. Lancomen Teint Miracle sopii omaan nassuun paremmin kuin hyvin, se kun heleyttää ja tasoittaa ihon sävyä olematta liian peittävä. Itselle kun kevyt peittävyys riittää. Ripsivärinä käytän Lumene Natural Coden Eye Dramatizer'ia, yleensä vedenkestävää (pitää ripsien taivutukset hyvin), mutta myös vesiliukoinen versio löytyy. Tykkään kovasti isosta harjasta, ja omille ripsille tuo volyymia kivasti. Päivittäin on käytössä myös INGLOTin nestemäinen rajaussetti, tykkään siitä, ettei ole kynämallinen vaan ohut sivellin. Väri on musta, jossa ihan snadisti pienenpientä hopeista glitteriä, siis sen verran, ettei sitä oikeastaan edes näe. Valkkasin tuon uuden vuoden kekkereitä varten ja halusin hieman blingiä, mutta hyvin menee myös arkimeikissä! Lisäksi kuvassa näkyy Lumenen valokynä ja Lily Lolon poskipunasivellin. Nyt jälkeenpäin kun miettii, niin eipä tuota sivellintä olisi tohon tarttenut laittaa - tai olisin laittanut sitten kaikki. Käytössä myös joka päivä MACin häivytyssivellin, sekä Naked-paletin mukana tullut sivellin. Loistotavaraa! Kuvasta puuttuu MSCHICin varjostus"puuteri", sekä Lily Lolon poskipuna.

Näillä tuotteilla saan siis aamusin naamani näyttämään edes vähän enemmän hengissä olevalta, tuo meikkivoide on aivan mainio saamaan vähän hehkua naamariin! Niin kuin jostain joskus luin, Teint Miracle saa naaman näyttämään siltä, että kasvot hehkuu sisältä päin! Tykkään tykkään :) Ja siis en voi kyllä tarpeeksi hehkuttaa tuota Shadow Insurancea, ei tunnu missään vaikka naamalle tuleekin jatkuvalla syötöllä lunta tai vaikka bileet oliskin vähän rankemmat, luomivärit pysyy ja pysyy ja pysyy!Ja näin innostunut blogikoira oli aamusella katsellessaan emäntänsä pyrähtelyä ympäri kämppää. Ei tainnut kauheesti kiinnostaa.

Ens kerralla kerron jostain muusta, kun kosmetiikasta. Lupaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti