24.1.2012

EA Sports Active 2


Kiltti postisetä toi kuin toikin tänään mulle kivan paketin! Paketin sisältä paljastui PS3-peli, EA Sports Active 2, kuten otsikostakin saatto ehkä päätellä. Hankittiin (ts mies hankki) tossa vähän aikaa sitten tosiaan tuo pleikkari ja siihen on vaan iso läjä kaikenlaisia "poikapelejä" jotka ei itteäni oikein inspaa. Päätin sitten selvitellä, millasia urheilupelivaihtoehtoja tuolle konsolille löytyy, Wiille kun löytyy Wii Fit ja Wii Fit plus. Wiin peleissä olen itse kokenut sen ongelmalliseksi, ettei siinä oikeastaan tule hiki, ja pelimekaniikka on jotenkin vähän haastava. Pienen selvitystyön jälkeen päädyin juurikin tähän tänään saamaani peliin, olen lukenut muutamia arvosteluja jotka sanovat, että tämän pelin pelaaminen ei oo millään tavalla hauskaa, koska se on niin raskasta. Mielenkiinto heräsi siis saman tien! Ylimmässä kuvassa näkyy paketti juuri avattuna.


Tässä paketin sisältöä CD-koteloa lukuunottamatta. Mukana tuli siis kolme sensoria (molempiin käsiin ja oikeaan jalkaan, vasemman käden sensori mittaa myös sykkeen) ja jumppakuminauha. Kuminauhaa varten tuli myös sellaiset "kahvat", jotka voi solmia tohon kumppariin. Lisäks oli myös tietysti konsoliin törkättävä USB-tikku, joka mahdollistaa sensoreitten toimimisen. Movea tähän ei tarvita.

Valkkasin itelleni kahesta ohjaajasta tuon naikkosen, joka näkyy alemmassa kuvassa siellä vasemmassa yläkulmassa. Vaihtoehtona olis ollut myös tämmönen tummempi mies, ehkä olis pitänyt valita se, tarttisin nimittäin ehkä oman Tommy Europen (tuttu siis esim ohjelmasta Morsiandietti / Bulging Brides)... Sopis kyllä hyvin teemaan, oon vähän itekkin pullottava (tuleva) morsian..! ANYWAYS, tuo nainen sitten komensi mua kesken treenin ja kannusti tsemppaamaan VIELÄ VÄHÄN. Valitsin reeniksi 9 viikon ohjelman, "vaikeusasetukseksi" medium. Turha sitä liian kevyesti on alottaa, sitä voi muuttaa myöhemmin kyllä helpommaksi/vaikeammaksi :)Yllä näkyy ensimmäisen treenin "tulokset", eli 179.3 kcal poltettu tossa reilussa 28minuutissa. Tiedä sitten miten hyvin pitää paikkansa, mutta sykkeen tuo tosiaan mittasi koko tekemisen ajan, ja ohjelmaan syötettiin myös omaa hahmoa luotaessa pituus ja paino. Syke oli keskimäärin 126.Tässä näkyy vielä vähän tämmösiä "välitavotteita", eli viikon aikana olis tarkoitus treenata neljänä päivänä yhteensä 2h ja kuluttaa 600kcal.


Voin kertoa, että oli aikas tehokasta! Oon itte melko heikossa kunnossa, joten sai kyllä rehkiä ihan huolella. Alussa oli lämmittelyt ja lopussa sitten venyttelyä muutaman setin verran. Sensorit toimi hyvin, laitoin ne ehkä vähän turhan kireälle kun jossain vaiheessa näytti siltä että vasemmasta kädestä räjähtää kohta verisuoni... Ei kyllä häirinneet juurikaan tekemistä. Ohjelmassa oli tarpeeksi vaihtelua lihaskunnon ja aerobisen välillä, kaikkea tuli sopivan pienissä pätkissä.

Vaikuttaa kyllä oikein lupaavalta, jännä nähä miten ohjelma muuttuu tässä tämän 9 viikon aikana. Lupaan informoida säännöllisesti! Ensimmäisen kokeilun perusteella suosittelen kyllä lämpimästi, tässä on liikuntapeli, joka ihan oikeasti saa LIIKKUMAAN. Loistava pieni "välipala" esim salillakäynnin välipäiville tms hetkille, kun ei ehdi salille saakka bodailemaan.

Oman kappaleeni ostin Play.comista vähän yli 20€ hintaan.


Tosiaan, lupaan pistää infoa lisää vaikka viikon jälkeen tunnelmista tämän suhteen. Ja huom, tämä tosiaan kokemus ainoastaan Playstation 3 -konsolille, muiden konsoleiden versiosta en osaa sanoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti