24.1.2012

Haalari, jumpin, onepiece...

Mä niin haluaisin itelle haalarin. Sellasen ihanan pehmoisen collegehaalarin, johon vois käpertyä iltasin ja aamusin ja koko ajan kotona ollessa ja ois ihanaa ja lämmintä ja kivaa! Sellasen ihanan haalarin hankkiminen ei ikävä kyllä vaan ole kovin helppoa :/ Seppälä myi joskus syksyllä(?) ihanilla kuoseilla varusteltuja haalareita, mutta en tajunnut sellaista ajoissa hankkia ja kun olisin halunnut (KAIKILLA MUILLAKIN ON), niitä ei enää saanut mistään. Seuraavaksi muistin, että Gina Tricot myi ainakin joskus haalareita, ja sillon joskus niitä oli alessakin ja sillon myös nauroin niille ihan kamalasti ja mietin, etten IKINÄ pistäis sellasta päälleni. Nyt niitä on taas saatavilla, ainut vaan, ettei ikinä omaa kokoa. Jumpinilta nyt luonnollisesti varmasti saisin haalarin oikeassa koossa ja haluamassani värissä, esim Norwegian Bear houkuttelis kovasti. Ja jotenkin luotan siihen, että kun ne nuin kalliita ovat ja jengi tykkää niistä aivan hulluna, pakko niiden on olla myös hyviä ja pehmoisia ja ihania. Hinta vaan kirpasee ehkä vähän turhankin paljon :/ OnePiece tarjoaa kans kivoja kuoseja ja varmasti laadukkaita onepieceja, tämä pinkki (yllättäen) ois tosi jees, mutta nää valitettavasti maksaa vielä enemmän kuin jumpinin haalarit. Hintojen huidellessa siellä 200€ tuntumassa rupee väkisinkin miettimään, onko mitään järkeä maksaa sellasia summia vain ja ainoastaan kotona käytettävästä vaatteesta. Toki jos sitä rahaa löytyis huikeen paljon ni pistäisin haisemaan ja löllöttelisin onepiecessäni aamusta iltaan. Todellisuus nyt valitettavasti vaan on toinen... SIT löysin sellasen kun Ziperall, ja esim tämmönen ois aika kiva. Vaikkakin nuo hinnat rupee lähentelemään aika hyvin noita Jumpinin haalareita, ja jos päätyis Jumpiniin niin vois mennä liikkeestä suoraan ostamaan - säästäis postikulut ja pääsis kokeilemaan et mikä nyt sit lopulta ois se oikea koko.

Tää on lähestulkoon piinaavaa puuhaa! Niin tekis mieli tilata, toisaalta, ehkä pitäs kierrellä vielä seppälöitä ja gina tricoteja, jos vaikka sattuis näkemään. Ja jos ei, niin sitten ainakin miettiä ja miettiä ja vielä vähän miettiä sitä, että onko tää nyt sen arvonen investointi. Onhan tässä noita hyväpalkkasia työvuoroja tulossa, mutta kai siihen elämiseenkin pitäs rahaa jättää...

Pahoittelen, että tästä tuli taas tämmönen kuiva kuvaton tekstinpätkä, mutta en halua ruveta onkimaan noiden firmojen sivuilta kuvia luvatta. Omatunto ei kestäis sitä, ja tulevan juristin tulevana (toivonmukaan tulevana juristi)puolisona tuntuis vähintään väärältä.. :D Mut hei, kivaa aamua (meinasin toivottaa jaksamista maanantaihin mut sit kuulin huhua et tänään on tiistai...?), voipi olla, että mikäli se yks kiva paketti saapuu tänään postissa ni teen vielä toisen postauksen ko aiheesta. Tai sitten huomenna vasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti