4.6.2012

Uusimmat kosmetiikkahankinnat


Siinäpä ne ovat! Lumenen heleyttävä primeri, sekä sävyttävä päivävoide. En ole aikaisemmin omistanut sävyttävää päivävoidetta, ja sävyn valinta (noita siis 2 eri vaihtoehtoa) tuotti hankaluuksia. Päädyin sitten kuitenkin tuohon tummempaan, koska tarkoituksena käyttää kesällä, kun iho on jo valmiiksi hieman tummempi :) Nyt kun laittaa, sävy on ehkä aaaaavistuksen liian tumma, saa kuitenkin häivytettyä mukavasti eikä ainakaan omasta / miehekkeen mielestä ole mitenkään häiritsevän näköinen. Tänään olen tehnyt pohjan noilla kahdella, sekottelin kämmenselällä nuo yhteen ja sen jälkeen hieroin naamalle. Ihan jees, vaikea sanoa, kun ei ole mitään vertailukohdetta. Ainakin toistaiseksi pidän näistä kovasti :) Primeri on tosiaan myös kiva, heleyttää ihoa ja saa sen näyttämään kuulaalta ilman, että naama näyttää kiiltelevän rasvasta.

Kustannuksia kertyi muistaakseni niin, että primer maksoi n 10e ja päivävoide n 13e. Kyllä tuntuu olevan hyvä hinta-laatusuhde.

Kamppailin pitkään, että ostanko Garnierin BB-voiteen (joo tiedän, että sillä ei ole oikeasti mitään tekemistä kunnollisten BB-voiteiden kanssa - ajattelin, että se voisi olla hieman peittävämpi "sävyttävä päivävoide"), mutta päädyin nyt kuitenkin tähän. Eipä tämä tosiaan peitä, mutta eipä sillä niin väliä :) Iho on onneksi ihan mukavassa kunnossa.

Kustannuksista tulikin mieleeni, että on aivan hitsin jees olla stressaantunut pääsykokeista ja raha-asioistakin vähän (itse kun tosiaan aloitan kesätyöt vasta kesäkuun puolivälissä, eikä palkkaa tai mitään ole nyt tälle kuulle luvassa muuta kuin sitten vasta ihan loppukuusta), ja postiluukusta kilahtaa kivasti hammaslääkärilasku (toinen tuli jo viime viikolla), vielä kaksi odotettavissa (toinen alkuvuodelta kuten kaksi tähän mennessä saapunutta, niillä on ollut jotai ongelmia laskutuksen kanssa - ja toinen siitä, kun jouduin kärvistelemään päivystyksessä). Eräpäivät näillä kahdella on kesäkuun puolivälissä. Iloisesti makselin kaikki tähän mennessä saapuneet laskut pois alta ja voi vinde ettei näytä kauheen kivalta tuo tilin saldo tällä hetkellä. Onneksi mieheke sai justiinsa palkan, ja aina on olemassa se ihan viiminen varavaihtoehto, että lainaa varatililtä (joka toimii häätilinä) muutaman satasen ja iskee sitten palkasta vähän enempi tilalle, jotta pysytään budjetissa.

Vihaan raha-asioita. Tai en vihais, jos ois rahaa. Sitä odotellessa! Nyt kuitenkin takas lukemaan, jotta tulevaisuuden raha-asiat rupeis näyttään entistä kivemmalta. Aurinkoista maanantaita, koittakaahan selvitä tästä viikon (yleensä) kurjimmasta päivästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti