6.6.2012

Ensimmäinen hääostos on nyt täällä!

Eilen postimiesnaismikäolikaan toi kivan paketin straight from China, mun ihanan satiininauhan hääkutsuja varten! Tilasin nauhan eBayn kautta, tuli nopeesti (24.5.2012 olin tehny tilauksen, eli vähän alta 2 viikkoa meni!) ja täysin ehjänä - tosin mihinkä nuo nyt tuosta rikkoontuskaan :D Yhdessä rullassa on 25 yardia tota tavaraa, eli n 22,86 metriä. Otin saman tien kaksi noita rullia, ja hintaa kertyi postikuluineen (ts niitähän ei ees tullu) 2,56€ :) Voin siis suositella muillekin kiinnostuneille lämpimästi tätä myyjää. En muuten mitenkään onnistunu saamaan tuohon kuvaan tuota nauhaa oikean väriseä. Se on siis vaalean keltaista näin suomeksi sanottuna. Eipä näytä kuvassa yhtään. Voi räkä. Myyjän sivuilla se näyttää taas turhan persikkaiselta. Oikeasti se on siis tosi kauniin vaalean keltaista. Ite tykkään.


Nuo alemmat kaksi kuvaa on juttuja, mitä tilasin eilen postin saapumisen innoittamana. Molemmat tilasin siis samaten eBaysta, myyjänä Lolovebeads. Vasemmalla näkyy puolikkaita helmiä 3mm halkaisijalla. Ajattelin, että voisin kutsuun kiepauttaa nätin "litteän" rusetin, ja liimta siihen keskelle sitten pienen helmen. Tai sitten teen noilla ihan jotain muuta, se jää nähtäväksi! Hintaa 1000 puolikkaalla helmellä oli $3,59 eli 2,87€. Oikealla kuva tuollasesta blingistä mitä haluaisin pöydille ripotella sit häissä, noita tilasin oikeasti kahta eri kokoa. Kuvassa 6,5mm timangit, niitä pussissa 500 ja hintaa $2,15 eli 1,72€. Isommat (10mm) tulevat 200 kpl pussissa, hintaa pussilla $2,95 eli 2,36€.

Nuita timangeja tilasin ihan tarkotuksella molempia vaan yhet pussit ni näkee sitten ne livenä ja voi miettiä et a) onko niistä mihinkään ja b) onko ne hyvän kokosia vai pitäskö sekaan ostaa myös vielä pienempiä.

eBay on kyllä oikeesti ihan huippu, rakastan sitä et oon oppinu löytään sieltä kaikkia kivoja juttuja :) Ja maksut hoidan näppärästi paypalilla, sekin on jees! On hyvä, että häihin on vielä niin pitkä aika - nyt on oikeesti aikaa rauhassa tilailla juttuja (ja vaikka niissä menis pari kk saapua tänne, ei haittais!) ja miettiä et onko ne nyt sitä mitä haluun vai pitäskö keksiä jotain muuta. Kaitaliinan ajattelin kans tilata eBayn kautta nyt hyvissä ajoin testattavaks, et onko se mistään kotosin ja jos on, ni sitten tilaukseen lisää niitä!

Huomenna koitettas kans varata juhlapaikka, iiks :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti