29.6.2012

Ensimmäinen versio kutsukortista!

Ihan ekaks pahoittelut tästä kamalasta hiljaisuudesta, mikä täällä blogissa on vallinnut nyt viimeaikoina! Päivät on koostunu lähinnä työnteosta, häihin liittyen oon tehnyt tosi vähän. Ihana kyllä, että on näin paljon aikaa vielä jäljellä, voi ihan hyvällä omallatunnolla olla tekemättä yhtään mitään suunnitteluja ja järjestelyjä jos ei huvita :) 

Tiistaina menin ennen töitä käymään keskustassa, tarkoituksena shoppaillashoppailla ja varata kampaaja. Kampaajan varasin ihan ekana ens maanantaille (kuvia tulossa, niin ennen kuin jälkeen kuin myös kuva siitä, millaisen kuvan toivehiuksistani ko kampaajalle näytän), sen jälkeen pyörin vähän kaupoilla ja voi jessus et tuli nopeesti tylsää! Päätin siis käydä muutamassa liikkeessä sovittelemassa sormuksia, mut oon mä kyllä niin rakastunut yhteen valioyksilöön et en tiiä onko mahollista, et löytyis vielä joku hienompi. Tai samanlainen, mutta halvempi... Eräässä liikkeessä en kovin kauaa viihtynyt, kun kysyin yhdestä kapeasta sormuksesta ja myyjä teki hyvin selväksi, ettei sellasta vihkisormukseksi kannata hankkia kun on niin vaatimaton!? Juupajuu. Koska oli VIELÄKIN aikaa tuhlattavana, muistin Sinellin! Kävin vähän pyörimässä ja ostin yhden paketin, jossa on 10 korttipohjaa ja 10 kirjekuorta, sekä nipun intialaista kuviopaperia joka oli -50%! Normihinta olis ollut 25e paketti, nuin paljoa en ois kyllä ikinä maksanut. Edullisesti päästiin siis.

JA koska nyt olin tehnyt nää kriittisimmät kutsuhankinnat, näpersin eilen ensimmäisen version, johon olen kyllä loppujen lopuksi todella tyytyväinen :)

Korttipohja ja tuo kuviopaperi tosiaan Sinellistä, nauha tilattu eBaysta ja mun mielestä ainakin värit natsaa tosi kivasti ja on sellanen hillitty, tyylikäs ja elegantti ;) Mietin, että tuohon oikeanpuoleiselle läpyskälle vois vaikka embossata (vihaan tuota sanaa!) ylhäältä alas tulevan "KUTSU" -sanan. Sisäpuolta en vielä kummemmin oo ehtinyt suunnittelemaan.

Mitäs mieltä ootte, kehtaako tuollasia sit lähetellä ystäville ja sukulaisille?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti