7.6.2012

Juhlapaikka check, pitopalvelu check!

Nyt kävi niin kivasti, että varattiin juhlapaikka häitä varten :) Meillä on hääpäivä! Varaus tehtiin eilen ilman, että käytiin edes kattomassa sitä kakkosvaihtoehtoa. Tykästyin niin kovin tuohon paikkaan, täyssiivous lisämaksusta on tosi jees ja vaikka pitää yhteen mennessä lähteä niin ei haittaa. Kakkosvaihtoehdossa olisi pitänyt lähteä kahteen mennessä, eli jatkot on anyways järkättävä yökerhossa, joten sinne kannattaa kuitenkin suunnata puolen yön kieppeillä. Napsin tuolla Furuhedissa käydessä muutaman kuvan sisältä, en tietysti ottanut kuin siitä isosta salista kuvia, mutta näkeepä siitäkin nyt vähän sitä tilaa tyhjänä.


Nuo isot ovet aukeaa ihan kokonaisuudessaan, jollon siitä tulee vähän niinkuin yksi yhtenäinen tila. Tai ainakin yhtenäisempi. Tuolla on pidetty noutopöytää yleensä, vieressä kun on kätevästi vielä keittiö. Ovien takana oleva tilakin on kyllä tosi reilun kokoinen! Ja pakko myöntää, että me miehen kanssa ihastuttiin noihin sivuilla oleviin penkkeihin :D En tiiä mikä niissä on, mut on ne aika viehättävät! Oon kyllä tosi tyytyväinen meidän päätökseen :)

Ja pitopalvelulle pistin tänään mailia, meitä kestitsee 2013 elokuussa siis Pitopalvelu  Hupli, josta olen lukenut tosi positiivisia kommentteja. Muuten olisin ollut kyllä aivan pulassa pitopalvelun valinnan suhteen :) Toivottavasti on yhtä hyvä sitten meilläkin, kun mitä on kehuttu!

Eipä mulla muuta, minä meen jatkamaan opiskeluja, alle viikko jäljellä... Iiks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti