15.6.2012

Diamonds are forever

... Tai en tiiä, onko nää muoviset versiot niin hirveen ikuisia! Mut anyways, eBaysta tilaamani "timanti" ja helmenpuolikkaat saapuivat eilen postiin, ihan kirjattuna kirjeenä. Tilasin ne 5.6., lähetys on tapahtunut näköjään 6.6. Oon aika ilonen, tosi nopee toimitus kyllä! Varsinkin kun vertaa, että mulle on lähetetty 1.6. paketti lookfantasticilta briteistä, eikä siitä oo vieläkään kuulunut mitään. 

Mutta siis juu! Kuvia.

Tässä ne nyt ovat,  kolme pientä pussia. Jotenkin vaikee uskoa, että esim noita 6,5mm timantteja olis tuossa 500 kpl - tekis niiiiiin mieli laskee ne! Taidan jättää kuitenkin väliin, ei mulla riitä kärsivällisyys.

Muutama iso ja muutama pieni ripoteltuna pöydälle. On ne ihan siistejä kyllä :)

Pikkupikku helmenpuolikkaat. En kyllä tajunnu, että ne ois NOIN pieniä. Voi olla, että yks piskuinen helmi kutsukortin rusetin keskellä on liian vähän, pitääpi kattoa jos niistä askartelis jonku pienen sydämen jokaiseen kutsuun tms.

Noi timantit on kyllä jees, mut en sitten tiiä et olisko liian iso investointi. Niitä pitäs kuitenki tilata aika paljon, että jokaiseen pöytään riittäs järkevästi. Pitää vielä vähän miettiä ja ripotella vaikka tohon meijän olkkarin pöydälle ni näkee, paljonko niitä tuon kokoseen pöytään oikein tarttis. 

Superhyvää perjantaita hei, nauttikaa auringosta ja elämästä ja kaikesta ihanasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti