26.7.2013

Viimeinen ilmoittautumispäivä

En voi käsittää, miten tää aika on kulunut näin nopeesti! Vielä hetki sitten pohdittiin, että kyllä on muuten sairaan pitkä ilmottautumisaika meijän häihin ja tuntu, ettei viiminen ilmottautumispäivä tuu ikinä. Suurin osa vieraista ymmärs ilmottaa annetun ajan puitteissa ja ihan hyvissä ajoin vieläpä. Onhan tässä vielä tämä päivä virallisesti aikaa ilmottautua, mutta parin vieraan perään pistin jo tekstiviestin et onko tulossa :) Ihan vaan ettei unohdu.

Mä jotenkin kelasin, että isompi osa ois ilmottanu ettei pääse tulemaan. Kavereista esim KAIKKI kutsutut on tulossa! Sukulaisista vaan muutama ilmotti ettei pääse, niilläkin on varsin pätevä syy, kun eivät asu suomessa ja just olivat täällä mun mummoni 80-vuotispäivillä. Lopputulos on nyt se, että vieraita kutsuttiin 83 ja paikalle saapuu 77 ihmistä (valokuvaaja ja jousikvintetti mukaan luettuna). Hyvät kekkerit tulossa!

Eilen pidettiin hääsuunnittelupalaveri, jossa oli läsnä molempien vanhemmat, sekä toinen kaasoista ja molemmat bestmanit. Ilta sujui oikein kivasti, olin ihan yllättynyt siitä miten vähän ahdisti! Paljon asioita saatiin sovittua ja tehtäviä jaettua. Vähän rupee olemaan sellanen fiilis, että kaikki alkaa olla hoidossa! Ihan älytöntä.

Kanttorin kanssa on nyt mailailtu vähän noista kirkossa soivista biiseistä, pastorin kanssa sovittu tapaaminen kirkolle häitä edeltävälle viikolle. 

Muistin just et sormukset pitäs hoitaa! En oo ihan varma, että missä vaiheessa pitäs viedä liikkeeseen - samalla kun vihki kaiverrutetaan, kihla kunnostetaan taas kiiltäväksi. Pitäskin käydä liikkeessä tässä joku kaunis päivä. 

Mä vaan haluaisin jo naimisiin <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti