18.7.2013

Kuukausi!

Tai no, nyt ollaan jo 18. päivän puolella ni voi sanoa, että ALLE KUUKAUSI ;)

Tehtiin eilen miehekkeen kanssa reissu IKEAan. Sitä ennen piipahdettiin Jyskissä kattomassa halpoja lakanoita, kun iksun nettisivuilla kattelin et halvimmat lakanat on jotain 6e luokkaa. Jyskistä löyty 9kpl valkosia lakanoita joilla oli hintaa 4e/kpl, joten otettiin niitä sit kaikki yheksän ja päätettiin et ikeasta loput vähän kalliimmalla. Ikeassa sitten kivasti huomattiin et hei, täällähän on lakanoita, jotka maksaa 2e/kpl... Ei siinä muuta kun kärry täyteen vielä halvempia lakanoita ja ikeasta suunta jyskiin, jossa tehtiin palautus ;) Tuolla reissulla ostettiin myös maljakot pöytiin. Kuvia tulee vähän myöhemmin.

Pitkään mietin myös sitä, että millaset kaitaliinat meille tulee ja mistä ne hankin. Tein pienen "koekattauksen" kotona ja testasin siinä sitä luonnonvalkosta organzaa, en perinteisenä kaitaliinana vaan sillai ilmavammin ja vähän maljakoiden ympäri laitettuna. Toimi oikein kivasti! Siihen jos ripottelis vielä koristeeksi tilaamiani valkosia+oransseja "ruusun terälehtiä", niin sais vähän sitä teemaväriäkin näkyviin :) Tilasin kuitenkin myös varmuuden vuoksi oranssia organzaa, jota vois koittaa laittaa samaan tapaan. On tosin vähän siinä ja siinä, että ennättääkö paketti matkata Hong Kongista Suomeen ajallaan. Jos ei ennätä niin noillakin välineillä pärjää mainiosti!

Varasin muuten hääpäivälle kampauksen lisäksi (alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen) meikin. Totesin, että pitäis tehdä aika paljon investointeja meikkituotteisiin joten varmaan budjetin kannalta aika sama, että teenkö itse vai annanko ammattilaisen tehdä. Onhan siinä toki sekin hyvä, ettei tarvi jännittyneenä koittaa saada siistiä rajausta aikaan jne.. Enkä mä tietenkään pahana pidä sitä, että saan vaan istua ja nauttia ja olla yhtäkkiä tosi nätti! Meikkaajan ammattitaito pääsee kunnon testiin koemeikissä, joka tehdään kivasti kahden yövuoron jälkeen klo 12:00. Menen itse asiassa samana iltana vielä kolmanteen yövuoroon, nähdään sitten ainakin, että kuinka hyvin peitettynä ne törkeet silmäpussit pysyy ja kuinka pitkään.. :D Koemeikki tehdään siis hääviikon alussa, hiukset värjätään + tehdään koekampaus edeltävällä viikolla. Siitäkin oon sitten tulossa suoraan töihin, eli tuleepa testattua kunnolla kampauksen kesto.

Meinasin julistaa vielä tähän loppuun, että en muuten saanut tehtyä yhtään edellisen postauksen to do-listasta. Voin kuitenkin ilolla ilmoittaa, että sain niistä hoidettua yhden homman eli kaitaliinapäätöksen! Tai ainakin luulen, että oon päättänyt...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti