24.7.2013

Hääkakun koriste

Nyt on sekin siis hoidettu :) Näin Etsyssä kuvan söpöstä dinosauruskoristeesta, kun etsin miehelle ylläriks koristetta. Hintaa mokomalla oli 75€, eli ihan liikaa. Eikä se silleen hirveen kummonen ollut. Päätin siis pistää tän homman siskoni tehtäväksi, hän kun on hirveen näppärä ja taiteellinen tyyppi!


Eikö ookkin soma! Huomenna nään tän ekaa kertaa livenä, sillon selviää et onko liian suuri ja pitääkö pikkusiskon väsätä pienempi. Nuo on tehty siis fimo-massasta, kovetettu uunissa. Ensin mietin et pitäskö olla marsipaania, mut kivempi et tuollanen säilyy ja säilyy ja säilyy :) Perinteisiä kakunkoristeita en haluis hyllylle pölyttymään häiden jälkeen, mutta tää on niin jees. Mies on siis lapsesta asti ollu ihan dinofani, ni aattelin tuoda ees jonkun hänen lempparijuttunsa häihin! Tietty olin suurisuu ja kysyin miehen mielipidettä tästä koristeesta ja saipa hän vielä päättää, että kumpi dino haluaa olla ja värin ko dinosaurukselle ;) Mies sitten halus olla T-Rex, of course, vihreä sellainen!

Huomenna kokoonnutaan miehen ja mun vanhempien sekä toivon mukaan yhden kaason ja kahden bestmanin kanssa pohtimaan hääjuttuja. Katotaan kuinka monta kertaa menee hermot ;) Pistän sitten perjantaina sellasen vuodatuspostauksen tulemaan ettei tosikaan! :D

1 kommentti: