11.6.2013

Tilannekatsaus

Vähän aikaa sitten kerroin, miten jalka on paketissa ja nyt on aikaa vaikka kuinka tehä postauksia ja suunnitella ja järjestää hääjuttuja. Hehheh joo. Aikaa on, mutta se on kulunut kaikenlaiseen muuhun pirun tärkeeseen, kuten esim Netflixistä mm Poliisiopistojen kattomiseen. Onneks niitä on siellä vaan kolme. 

Jotain ollaan kuitenkin saatu aikaan! Kolme ensimmäistä kutsua on nimittäin lähetetty. Päädyttiin tollaseen koe-erään (molempien vanhemmille ja mun veljelle + avovaimolle), koska mä niin haluaisin lähettää kuorien mukana noita meidän hääkarkkeja ja tuolla tavalla testataan, et selviääkö ne postituksesta. Mikäli karkit ja kuoret on ehjät, kun pääsevät perille asti, pistetään loppujen kutsujen mukaan kans suklaata - ja jos jokin on mennyt pieleen, lähtee kutsut sellasinaan.

Niin meitä tämmöset ihanat muumipostimerkit!
Päädyttiin muumimerkkeihin ihan vaan siks, että ne on niin awesome. En halua mitään liian virallista tai vakavaa, joten nää passas paremmin ku hyvin!

Näitä pusseja taitaa olla vielä 5, jokaisessa 100 karkkia...

Sain vihdoin hoidettua maistraatista vihkiajan. Oon aina kelannu, että sinne pitää soittaa ja sen takia asia on tuntunu ylitsepääsemättömän työläältä ja homma on lykkääntyny jatkuvasti. Eilen löysin kuitenkin sähköisen ajanvarauspalvelun ja innoissani rupesin varaamaan - toiveena saada se häitä edeltävän viikon perjantaille tai pahimmassa tapauksessa häitä edeltävälle päivälle. Hehheh, en osannut odottaakkaan miten hirveen huonosti noita aikoja on saatavissa - onneks tein tän homman tässä vaiheessa, pian ois oikeesti ollut liian myöhäistä. Aikasimmat ajat oli saatavilla viikolla 33, eli hääviikolla. Vaihtoehtoisia päiviä oli maanantai, tiistai ja keskiviikko. Kaikki kellonajat ihan syvältä. Piti ottaa huonoista vaihtoehdoista paras, ja tähän päädyttiin. Vähän harmitti, mut eipä tälle mitään voi - omaa hölmöyttäni jätin asian roikkumaan! Plus eipä ton jutun tarvi ees olla mitään muuta ku nimet paperiin ja sit "oikeet häät" lauantaina :)


Pitopalvelun kanssa saatiin myös vihdoin pidettyä tapaaminen. Oli oikein ihania ihmisiä, täysi luotto heidän ammattitaitoonsa ja asioiden hoitamiseen. Kuuntelivat meitä hyvin ja tekivät ehdotuksia. Kakkuasiaa pitää vielä miettiä - haluan siis ihan perinteisen kermakakun, mutta täytteiden suhteen en ole vielä ihan varma. Oliskohan joku valkosuklaamousse mansikka/vadelmakermakakussa jees?

Heräsin muuten tänään aamulla viideltä, ja rupesin stressaamaan aivan järkyttävästi häiden raha-asioita. Tuntuu, että menoja on vielä vaikka kuinka, mutta palkkapäiviä ennen häitä ikävän vähän. Tein silmät ristissä pikaista laskelmaa, ja vielä näyttäisi siltä, ettei mitään ihan järkyttävää hätää ole. Aika tiukille menee, mutta toivottavasti vedin nuo arviot menoista aika yläkanttiin, niin tulen yllättymään vielä positiivisesti.. 

Seuraavaksi sitten tosissaan miettimään niitä kukka-asioita, koristeluita ja sopimaan käyntiä juhlapaikalle niin, että molempien vanhemmat pääsee mukaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti