27.6.2013

Matka kirkolta juhlapaikalle

Mä oon ollut koko ajan sitä mieltä, että hienoon "hääautoon" on turha pistää rahoja, koska matka kirkolta juhlapaikalle on tosiaan n 2 kilometriä. Meidän oma nissan ois kelvannut aivan hyvin, siihen joku kiva koriste ja that's it. Vähän tietysti koko ajan samalla mietin miten hauskaa ois, jos saisin jonkun 30-luvun auton tai vastaavan..

No. Käytiin kattomassa kirkko ja juhlapaikka meidän molempien vanhempien kanssa (siitä voisinkin tehä itse asiassa kokonaan oman postauksen... voi sitä teiniangstin määrää!), ja sen jälkeen pidettiin pieni miittinki mun vanhempien luona. Sillon vanhemmat päätti paljastaa yllätyksen, jonka meille ovat hoitaneet.

Kyseessä on kuljetus juhalapaikalle. Ajattelin, että kyseessä on joku vähän spesiaalimpi auto ja olin tietysti tosi mielissäni. Hetken päästä pikkusisko tuo mun käteen kuvan kyseisestä kulkuvälineestä ja voi että mä olin ilonen! Kuvassa komeili hevonen ja hirveen makeet mustat, kolisevat kärryt :) Olin oikeesti tosi yllättynyt ja innoissani - miehestä huomasin heti, että rupes vähän jännittämään :D Ite oon tosiaan pienestä asti ollut ihan heppatyttö, joten parempaa ei kyllä ois voinu vanhemmat keksiä. Matkakin on sopivan mittanen tuommoselle kyydille ja maisemat justiinsa passelit (peltoa, järvi ja hevostallitkin matkan varrella).

Koristeasiat on vähitellen lähteneet muuten kans sujumaan, siitä lisää vähän myöhemmin :) Oli pakko tulla pikaisesti hehkuttamaan tätä asiaa! Mitenkä teillä muilla on hoidettu kuljetus?

2 kommenttia:

 1. Meille tulee bestmanin veli ajamaan, omalla 70-luvun superhienolla Camarolla :P Mut vähänkö tommoset hevoskärryt on romanttiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. UUuuu, kuulostaa hyvältä!

   Joo on varmaan ihana kyllä istuskella siellä kahestaan tuoreen aviomiehen (vaikka siis joo me mennään virallisesti naimisiin edellisenä keskiviikkona, mut toi päivä on meille se päivä joka kaiverretaan sormuksiin jne) kanssa ja juoda lasit skumppaa jne :)

   Piti ihan googlata et millanen on 70-luvun Camaro, vitsi et on makee! Kyl se on ihan kiva saada joku vähän spessumpi menopeli tollasena päivänä :))

   Poista