23.5.2013

Väliaikatietoja

Eilen olin ihan järkyttävän reipas hääasioiden suhteen. Päätin ladata koneelle kokeiluversion InDesignista, en tiennyt yhtään et osaanko käyttää sitä ja mitä sillä ylipäänsä vois ees saada aikaseks. Tarkoituksena oli tehdä kutsun tekstisivu. Yllätys oli melkonen, kun homma lähti rullaamaan ihan mielettömän hyvin - ohjelman käyttäminen tossa määrin, mihin mä sitä tarvin, oli helppoa. Valmiiksi me saatiin se kutsu varmaan puolessa tunnissa ja lopputulos oli tosi mieleinen. Otettiin yks testiversio tavalliselle A4:selle, voi vitsi et näyttää hyvältä siinä kutsussa se teksti! 

Iltapäivällä ajattelin olla reipas ja käydä kattomassa, et oisko Sinellissä vielä niitä korttipohjia+kuoria joita ollaan käytetty kutsuihin. Niitä kun jäi tosiaan joku 7 uupumaan sillon, kun askarreltiin kutsuja kavereiden kanssa mökillä.. Sain siis materiaalit loppuihinkin kutsuihin JA löysin loistavaa paperia tekstisivujen printtaamista varten. Oli hyvä reissu :)

Sinellistä lähtiessäni päätin pyörähtää "ihan vaan nopeesti" Kampissa kattomassa bestmaneille sopivia kravatteja. Petrifunissa oli ties mitä, ihania oranssejakin oli muutamia eri vaihtoehtoja. Hintakaan ei oo sinänsä paha, kalleimmat mitä katoin, oli 39,90e. Mietin pitkään, että pitäskö vaan ostaa tuolta - 80e bm:ien kravateista vaan tuntu tosi paljolta tässä meidän budjetissa. Ne ihanuudet jäi siis sinne. Tarkotus oli käydä vielä Foorumissa Dressmannilla, mutta jostain syystä eksyin KappAhliin. Sieltä löytyi ihan täydellisen oranssit kravatit, hintaa niillä oli joku 16,90e tms! Pakkohan ne oli sieltä kaupasta kotiuttaa. Nyt on siis sekin homma hoidettu.

Illalla päätin vielä rykästä, ja tehdä kutsut loppuun (siis ne jäi vielä ilman tekstisivua). Nyt pitää siis enää printata ja liimata tekstit! Osotteitakin pitäis ryhtyä metsästämään...

Niin joo! Löysin Tigerista ihan täydellisiä lasipulloja pöytäkoristeita varten! Eikä oo ku 3e/kpl! En saanu ostettua niitä vielä eilen, kun kortit ei toimineet enkä jaksanut lähteä hakemaan käteistä. Mut ainakin tiedän, mistä niitä saa! Jee :)

Kaikki alkoi siis kutsutekstin kanssa onnistumisesta, sai aikaan melko hyvän päivän näin niinkun häiden suhteen :) Nyt ei muuten sovi unohtaa sitä mieletöntä juttua, jonka tein myös tänään. Kerroin kaasoille, keitä haluan mun polttareihin! Ne on oottanu sitä listaa vaikka kuinka kauan, aina välillä kiltisti kysellen et oonko miettiny sitä yhtään. Tulipa tehtyä sekin siis!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No kyllä! Tuli sellanen mieletön flow kaiken kanssa, jatkuiskohan tää nyt häihin asti..?

      Poista