9.5.2013

Kiirettä pitää!

Siis ihan kamala tämä kevät. Ja kesäkin varmaan. Hirvee kiire opparin kanssa, ollaan tosi pahasti jäljessä. Lisäks pitäs ennättää käydä koululla vielä pari kertaa ja töitäkin ois. Huono omatunto siitä, että työt sotkee opparijuttuja, mutta jotenkin se kesäkuunkin vuokra pitää saada maksettua. Ei kai sille mitään voi. Ja sitten tulee kamalan huono omatunto siitäkin, että esimerkiks ens viikonlopun vietän mökillä rentoutuen ja hääjuttuja askarrellen (kutsuja lähinnä) ystävien kanssa. Tuntuu siltä, että jos ei oo töitä estämässä opparipuuhia ni sit niitä pitäs tehä! Koko ajan! Etenkin tässä vaiheessa kun pitää sopia vielä haastatteluita aineiston keräämistä varten. Sen suhteen onkin tosi hoppu ja nakertaa, kun on vaan muutama päivä kun asianosaisille haastattelu passaa - ja mulla on työvuorot, jotka sotkee tätä ainakin jonkin verran. Voi hemmetti.

Vähän jännittää, että miten tässä ennättää tehä kaiken tarvittavan. Samalla ois kuitenkin hirveen tärkeetä pitää huolta omasta jaksamisesta, ettei käy köpelösti. Ite meen ainakin ihan lukkoon ja murrun totaalisesti, jos en ehdi pitää tarpeeksi omaa aikaa. Enkä haluis olla yhtään enempää bridezilla ku on pakko. 

Jännityksellä odotamme, mitä tuleman pitää! Sen verran pyhitin ihan omaa aikaa tänään, että sain vähän uudistettua blogin ulkoasua ja kirjotettua tämän. Ei kai siinä muu auta, kun palata opparin pariin. Kamalaa näin yövuorojen jälkeen yrittää saada aikaseks jotain, vaikka oonkin nukkunut ihan ok, väsymys painaa. Eikä saa nukkua liikaa päivällä, kun muuten ei tuu uni illalla ja huomenna aamulla pitää taas suunnistaa töiden pariin. 

Tulee kyllä mökkiviikonloppu niin tarpeeseen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti