23.7.2012

Still alive!

Hengissä ollaan edelleen, vaikka edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt jo karmivan pitkä aika!

Pääsykokeiden tuloksetkin ehti tässä välissä ilmaantua, eipä tärpännyt vielä tällä kertaa :/ Koe ei kuitenkaan mennyt ihan penkin alle, pisteitä jäi puuttumaan vaivaiset 1! Nyt olenkin ollut valmennuskurssiopettajaan yhteydessä ja hän katsoo, voisiko sieltä saada puserrettua tuon puuttuvan kurjuuden (tai edes 0,5p, sekin riittäisi) irti oikaisupyynnöllä :) Vaikka sitä ei sieltä irtoaisikaan niin ainakin tiedän, ettei oikeustieteellisen pääsykoe ole mikään mahdoton homma, vaan täysin saavutettavissa sitten seuraavalla kerralla. Tietty yksi piste risoo, mutta on silti helpottava tietää, että opiskelupaikan saaminen on täysin mahdollista. Oon siis aina pitänyt itteäni aivan pönttöpäänä, eikä yo-kokeiden tulokset olleet mitenkään kehuskelemisen arvoisia. Siitä huolimatta saan näköjään puserrettua ittestäni aika paljon irti, kun sillä voi saavuttaa jotain, mitä todella haluan!

Ehdittiin myös viikonloppuna vierailemaan häissä, ja voi että kun muuttu taas todellisemmaksi nää omatkin hääsuunnitelmat! Pakko myöntää, että vähän iski myös stressi päälle - onko juhlapaikka varmasti sellainen, mihin ihmiset pääsee edes kohtalaisen näppärästi, saadaanko se nätin näköiseksi jnejne. Onneksi on vielä aikaa miettiä ja suunnitella ;) Innolla kyllä odotan, ei voi muuta sanoa!

Palailen tässä taas joku kaunis päivä kuvapostauksen kera, nyt yritän selvitä tämän ja seuraavan yön valveilla töitä tehden :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti