26.7.2012

Häämarssi

Eilen ruvettiin miettimään juttua nimeltä häämarssi. En halua sitä ihan perinteistä prinsessa ruusunen -settiä, mulle tulee vaan auttamattomasti mieleen vanhojentanssit. Sitten on tietty se ihan kamala Wagnerin Here is the bride. Ei, ei ja vielä kerran ei!

Sitten löysin sen oikean. Oon kuullu tästä nyt versiot soitettuna uruilla, pianolla ja jousilla. Upea joka tavalla.


Sulhasta vähän mietitytti kun hänellä on fiilis, että tää on soinut jossain komediassa hidastuskohtauksessa, jossa luonnollisesti tapahtuu kaikkea vähemmän fiksua. Hyvin mahdollista, ja onhan tää elokuvissa/sarjoissa soinut. Mun mielestä siitä huolimatta IHANA. Ja ihmiset tunnistaa.

En tiiä tykkääkö kanttori meidän ajatuksesta siitä, mitä siinä poistumistilanteessa soitettais. Vähän funtsittiin nimittäin tätä:


Ite en oo mikään kummonen star wars -fani, mutta siis ihan tällee objektiivisesti on kyllä pakko myöntää, että hieno biisihän tuo on ja täysin siihen loppuun sopiva! Eli mikäli vaan mitenkään onnistuu, tuo olis kyllä kans ihan mahtava.

Ja sitten vielä yks biisi, jota kirkossa ei soiteta - ajattelin et tää tulis siinä vaiheessa, kun morsiuspari saapuu juhlapaikalle...


AWESOME.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti